.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    e da, ako sa se poznavali ot predi... ma to ne stava qsno
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Според мен не може за толкова време да те заобича, а просто го привличаш. Някой ако на мен ми каже такова нещо няма въобще да му повярвам и ще сметна, че може да има някакви задни мисли.
    Не знам, може в твоя случай наистина да го мисли, ако се познавате отдавна.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Много е малак, иска да е с теб и си мисли че така ще те спечели.Но не може да те обича.Може и да ти го казва защото си го мисли но наистина да те обича-никакав шанс..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest
    Мацка, не ги слушай тия ретарди какво ти приказват. Не че не е възможно да иска просто да преспи с теб, но също толкова вероятно е наистина да те изпитва нещо към теб.

То в тоя форум не можеш да се отървеш от тъпанари, когато направят тема "Какво е обич" всички се надпреварват да пишат как тя не може да се опише, как за всеки е различна, а после в теми като тази изведнъж стават много наясно какво точно е обич, кога трябва да се появи и т.н.

Така че - ти си преценявай. Може да те лъже, може да не те. 50-50.

шматка :Д
    Guest
    Ако се познавате от мн време и сте били приятели преди връзката ви...защо не? Иначе или незнае смисъла на тия думи или иска да те праска... ти си знаеш На мене един ми каза на 2рия ден че ме обича аз му казах, че не му вярвам и тои след 2 седмици ми изневери с моя приятелка Ти решаваш!

angel_of_darks
    Guest
    и на мен ми се случи с ковек които на 19 и би трябвало да знае,че просто защото ми е казал,че ме обича ще му пусна обаче сгреши.според мен в твоя случаи има само един вариянт на тълкуване-иска секс

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Лъже те. какво друго да значи?
    не всеки път лъже, може още отпреди да я е харесвал и да се е бил блюбил в неа но да не е имал смелост да и го признае
    Да харесва отпреди е ок, да се е влюбил от началото-също. Но, за да обичаш 1 човек трябва много време заедно. лапетата просто обезсмислят тази фраза и я ръсят навсякъде. Харесвам те, влюбен съм и обичам те са коренно различни неща!

xax pri mene be6e o6te po .. ...ne mi be6e gadje i me poznava6e ot 4 dena i se bqhme vidqli 2 pati! i mi kaza 4e me obi4a i az kazah da se osuznai ko kazva i toi kaza dobre de ama mn mn mn te haresvam , pak be6e na 19 !!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    xax pri mene be6e o6te po .. ...ne mi be6e gadje i me poznava6e ot 4 dena i se bqhme vidqli 2 pati! i mi kaza 4e me obi4a i az kazah da se osuznai ko kazva i toi kaza dobre de ama mn mn mn te haresvam , pak be6e na 19 !!
    male ako ne be6e na 19 6tqh da tepitam dali ne se kazva kris
    Testis unus,testis nullus...

Guest
    абе на вас невили се иска секс бе де ба тъпите женки на ли ви това искате като си харесата едно момче какво правите

Град
    У нас
    Ами аз,бях го казал на 1 момиче след 1 седмица,тя ми повярва,а аз наистина я харесвах от много време и не можех просто да продължавам да крия това,но в крайна сметка пак скъсахме,заради моя глупост

Re: Какво означава ако гаджето ви ви каже в началото,че ви о

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от ku4ka
    KaKvo ozna4ava ako gadjeto vi na vtoriq den otkakto ste trugnali vi kazva obi4am te!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Вижда в теб не само една пyтка, aма при това тъпа пyтка, която да му се върже на глупостите. Това съм го виждала много пъти да се случва на мои приятелки - ае, шепнат си любовни думи, после се нaебат и айде къш.
    айде къш.

Че е влюбчив, но това не означава, че те обича

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами момиче,всички ти казват,че иска секс,но според мен трябва да мине още време и то ще си проличи дали е така...Може пък да е хлътнало момчето... Ама виж - ако след време не те притиска, готов е да чака, доволен е на това само да те гушне, може с часове да се разкарвате и да си говорите без никакви проблеми, то тогава е ясно, че те обича и че държи на теб. Но ако постоянно ти натяква за секс, притска те,опитва се да те омае с красиви думи и много настоява да се усамотите някъде, то тогава ще иска само секс от теб...Та само за два дни не може да се каже,трябва поне малко време да мине и ти сама ще разбереш какви са намеренията му към теб. Хайде успех и дано да е първият вариант! \/
    The reasons of love... <3

KaKvo ozna4ava ako gadjeto vi na vtoriq den otkakto ste trugnali vi kazva obi4am te!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Или иска да правите секс, както казаха, или е бебе. И в двата случая не е стока.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    nqkade tam
    -а може и да е влубен отдавна в нея

забелязъл съм 4е хората/мъже жени един дол дренки/ рядко забелязват когато някои е влиубен в тех ,тай 4е хи4 не я засилвайте "Той иска ебане,не 4увства" щот представи си в дне6но време има хора/маи са 1-2 кат гледам об6теството/ дет наистина оби4ат платони4ески и в последствие се отдават на плътски страсти
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    че те лъже...

Ami spored men oznachava che toq chovek ideq si nqma kakvo e daobichash. Puk i e dosta smel/a za da ti go kaje na 2riq den
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Вариант 1 Много е малък и още не е разбрал значението на "Обичам те"
    Вариант 2 Мисли си, че ще му повярваш и по този начин по-бързо ще спи с теб
    Вариант 3 Не означава нищо ... просто си го говори така ..
    Вариант 4: Може просто наистина да те обича бе м**а му с***а

Guest
    идея... защо не питаш него, какво значи... за тфа сети ли се много е лесно от отговорът му да разбереш ко има предвид..........ама пък знаеш ли можеби някой в форума знае по добре от него , прекалено много умувате момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си