- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Светът е мъжки: 30 причини защо е по-добре да си от силния п
Светът е мъжки: 30 причини защо е по-добре да си от силния пол
1. Всеки път стигаш до оргазъм.
2. Можеш да отвориш буркан без да си кривиш физиономията.
3. Не ти трябва нищо освен четката за зъби, за да преспиш на чуждо място.
4. Не ти пука, ако на купона някой е облечен със същите дрехи.
5. Фамилията ти никога не се променя.
6. Не искаш откровен отговор, когато запиташ "Как изглеждам?".
7. Автомонтьорите винаги ти казват истината.
8. Мустакът за теб е въпрос на избор, а не проклятие.
9. На 55 можеш да изглеждаш по-добре отколкото на 35.
10. Можешда уцелиш пета скорост от раз. И задна също.
11. Хората не те зяпат в гърдите, докато им говориш.
12. Телефонният разговор ти отнема 30 секунди: "Ало. По въпроса. Чао."
13. Знаеш всичко за футбола, леките коли, самолетите и военните работи.
14. Можеш да имаш картечница с уста.
15. Някой може да не те покани някъде и пак да си останете приятели.
16. Можеш да смениш автомобилна гума.
17. Кажи ми петима велики българи. А сега пет велики българки. А?
18. Можеш да хвърляш и хващаш неща.
19. Не трябва да ти се обяснява какво е засада.
20. Можеш да ръмжиш, докато се протягаш.
21. Можеш да станеш от леглото 10 минути преди да излезеш от дома си, без да ти личи.
22. Гледаш бебенца, кученца и котенца, без да казваш "ау".
23. Можеш да се изпикаеш, без да сваляш половината дрехи от себе си.
24. Когато си облечен официално, можеш да се затичаш по улицата, без минувачите да умрат от смях.
25. Можеш да се подстрижеш и за 3 лв.
26. Не ти се налага да се бръснеш от кръста надолу.
27. Не се замисляш от коя страна се развива гайката.
28. С една прическа можеш да караш години наред. Дори цял живот.
29. И в най-тъпите филми все пак намираш що-годе забавни моменти: кунг-фу, преследване с коли и едри планове от деколтето на Камерън Диаз.
30. Както и да го погледнеш, дори на 69 все ти го вкарваш.
Добре и аз са кво да напраа!![]()
Light The Universe
Дори и да ти я кажат истината надали ще я разбереш и проумееш7. Автомонтьорите винаги ти казват истината.![]()
Надали си светнат във всички областиЗнаеш всичко за футбола, леките коли, самолетите и военните работи.![]()
Неми се занимава с другите ,има толкова жени дето разбита от коли повече от някой мъже дето на куче лебаркез немоа да дадът
Айде бегай да си гледаш телевизия![]()
i vapreki vsi4ko..po-dobre e da si Jena![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Допреди 100години жената е била домашен уред: за готвена ,за чистене за иебане и разплод.Докато през последните има няма 10000години мъжът е правил всичко за да продължи да оцелява рода.Мили ДАМИ не ви обиждам ,не ми е това целта,но къде отиватееее .В свят в който властват силата и интелекта ,ВИЕ сте слабички.Има само 2ма нобелови лауреати които са жени(като Мария Кюри е работила заедно с мъжа си).99% процента от силовите спортове на света и рекорди са поставени от мъже.
Добре излиза че мъжа е по умен и по силен.Хмммм ами добре радвайте на вашите безплатни питиета,вечера и т.н защото получавате всичко това само ,за да ви бъдат отворени краката.Нима не усещате как Ви използваме ,за да утолим животинския си нагон.
Поздрави за всички жени:
Всички жени са курви с изключение на майка ми,но все пак и тя е жена.
Но аз все пак Ви обичкам
Тези спорове са безсмислени.И двата пола имат своите плюсове и минуси,така сме устроени .Важното е всеки да се чувства добре такъв ,какъвто е.![]()
Първоначално написано от Conrad
EWALA.. P.S. sexita za 2ri pat kaam che te misleh za razlichna
![]()
Ние нямаме цикълПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Прав си,защото до утре може да избраяваме от кой пол е по-добре да сиПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
az se kefq 4e sum muj nqmam nishto protiv jenite se sushtiq hui e spored mene majete sa malko po opravni ot jenite tova e li4no moe mnenie neiskam da zasegan nikoq i pital sum mnogo momi4eta i pove4eto ot tqh sa mi kazvali 4e iskat da sa mom4eta
i love the the KOF 2007
[quote="sexita"]50 Причини да си доволна, че си Жена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13. Можеш да се изкачиш до върха, правейки си кефа в легло.
АКО СИ КУРВА ДА- МОЖЕШ, АКО НЕ СИ НЕ- НЕМОЖЕШ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Първоначално написано от MajeStic
=D>
![]()
И за к'во спорите,ся?Един безсмислен спор.Нито мъжете ще убедят жените,нито пък обратното!Няма смисъл просто![]()
П.С.Аз съм момиче и се гордея с това,но мисля че в много отношения на мъжете им е по-лесно от колкото на жените.![]()
![]()
![]()
![]()
Сексита, мисля, че с времето ще се убедиш колко по - добре е да си мъж. Мъжки е светът в които живеем. Ако съм работодател и си търся човек, за работно място и дойдат мъж и жена, ще взема мъжа, вероятно е по-оправен от жената. Не мислех, че днешните дами са толкова изпаднали, че да се надяват на безплатна храна ... Еми по тази логика аз ти копувам храна, в замяна да си заситя другия глад ... Това ако не е склонност към проституция ? Колко мъже биват изнасилени от жени, което после им остава черен спомен за цял живот (определено нещо, което не пожелавам на никого). Колко от жените могат да си позволят нещата, които мъжете си позволяват ? Колко млади девойки на по 20-22 се хващат за чичковци на по 40+, да трудно е да се работи в долнопробно заведение като сервитЪорка и да те пощипват. Факт е, че самотните майки в България трудно издържат децата си. Наистина нещата които казвам не са приятни за много хора, но са истина за съжаление. Лека вечер
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
абе да си жена наистена си има доста предимства но и да си мъж може да се каже че е яко всеки си има мнение и секи пол си има приятни неща но и мн недостатъци
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Оф сбийте се !
Не можеш да кажеш,че е по-добре да си жена,защото ходиш безплатно на кино.И двата пола си имат плюсове и минуси.Всеки е такъв,какъвто майка го е раждала.Ще не ще си е така.Аз се радвам,че съм такъв,какъвто съм.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Най-яко е да си гей![]()