- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Светът е мъжки: 30 причини защо е по-добре да си от силния п
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от marina star
zachuka li ti go HAHHAHAH
du6manskata,bez plunkaПървоначално написано от sashoTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
да кажа бе направо жена мечта си е ако е такава за каквато се представя!Първоначално написано от hforce
Kazah 4e tva si e li4no moe mnenie. Ne sum kazval 4e ne e po princip, kazah 4e spored mene ne e. I moga da se predstavq za jena-me4ta, ama nito ednoto nito drugoto e vqrno. Mom4e sum i spored mene ne sum mom4e-me4ta (vupreki 4e baq hora sa mi kazvali ne6to podobno, az ne mislq 4e e taka)Първоначално написано от savoy
Първоначално написано от hforce
бе и ти си скромен!
Първоначално написано от savoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нали?кво беше онуй присмял се хърбел на щърбел ли ко там
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
Eстествено, че е по-добре да си мъж![]()
Жените могат само да ни завиждат![]()
Man Power!!!
momi4eto vnese prosto malko svejest v temata apak ti q napravi na...nz kakvo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
тебе май жена не те е поглеждала,а?Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Za koi govori6 i za koe momi4e?Първоначално написано от marina star
Edit: 4esno li? Vuob6te ne zagrqh. No ne misleh 4e go pi6e za da se istukva. A svejest v temata ne vidqh. Ne sum q pravil na ni6to, nito puk sum se zaqjdal, nito sum iskal da q obidq. Izkazah si mnenieto po vuprosa.
za krem4eto,ne se li seti 4e go kazva ne za da se iztakne prosto taka prote4e razgovoratПървоначално написано от hforce
marina star wrote:
momi4eto vnese prosto malko svejest v temata apak ti q napravi na...nz kakvo
Za koi govori6 i za koe momi4e?
Edit: 4esno li? Vuob6te ne zagrqh. No ne misleh 4e go pi6e za da se istukva. A svejest v temata ne vidqh. Ne sum q pravil na ni6to, nito puk sum se zaqjdal, nito sum iskal da q obidq. Izkazah si mnenieto po vuprosa.
u ne razbiram kak po to4no e naprail temata na ni6ty......az su6to sum jena(blqx)za jalost....no otvutre sum si edin momukpredpo4itam da se praa na idiot....da 4ukam za edna no6t......da se napivam qko......otkolkoto da raz4itam na krasotata i "4arovnata" si glupost za da vpe4etlq nqkoi
![]()
Незнам ама си ми харесва да съм си жена..предимства недостатъци си има обаче на мен пък си ми харесва..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
hforce,може и да си прав в някои от нещата които каза,но не във всички...Нали се сещаш,че всеки си е индивидуален...и само искам да ти кажа,че има и много мъже,които са с партньорката си за пари и които чакат да бъдат почерпени...(с това ти твърдение,че ние нямаме въжмозност не съм съгласна).И при жените и при мъжете ги има двете крайности...
И що се отнася до това,че мъжете не им се налагало да си бръснат краката,моите наблюдения са пък други...даже ми се е случвало да придружавам мъж да си купи епилатор.Има и доста контета и от мъжката общност,които седят пред огледалото по два часа преди да излязат...
По тази тема може да се спори до без край и пак няма да се стигне до истината![]()
A qui
Пфф ноо ясно че момичетата ше каат че е по-добре да си жена а момчетата - да си мъж.... И 2та пола имат предимства и недостатъци ма кфо да се прай.. жена + мъж = свят![]()