Имаме една съседка дето е много стара и има една внучка и някакви други далечни роднини ,които не я искат.Хубаво майка ми още като се нанесохме започна да й прави услуги.Ходи до магазина,изхвърля й боклука и т.н. .Тая жена обаче отговаря за блока.Като се счупи нещо или са разбили врата да кажем вика майка ми да събира пари и да ходи да купува разни неща за да се оправи.Правихме ремонт това лято и майка ми зае от нея една стълба ,щото ние нямаме ,обаче още не сме приключили напълно и трябва да се оправя банята ,а стълбата още е в нас.Тая жена е много зле не може да ходи ,тряя да се подпира,да й помагат да се качи до горе пък тя живее на 4тия етаж и еее ужас.Не иска да ходи в старчески дом ,а не може да се грижи сама за себе си.Знам ,че е много кофти ,но направо не ми издържат нервите.Днеска седи отвънка пред наща врата и се кара на майка ми за стълбата ,щото и трябвала пък нямало кой да й я занесе (тя дори не я е търсила ,а аз цял ден си бях в нас)...направо като я слушам ми кипва ,а майка ми е една добричка и още малко ще се разреве докато оная вещица й крещи пред целия блок....аз я извиках уж съм счупила нещо за да я оттърва ,а трябваше да я сложа на мястото й.Да не говорим ,че нещо стълбищния автомат се повреди преди 2 седмици и трябваше майка ми ...ест...да събере пари и да купи нов след ,което един човек от блока да го постави.Майка ми се преби да ходи да събира пари ,а тия не дават и какво...пак тя виновна.Накрая се купи и се оказа ,че човека не може да го сложи и извикахме майстор ,за който пак се събираха пари и майка ми си плати от джоба ,щото ония мизерници не дават .И бабата с всичката си наглост пак на майка ми на главата.От както сме се нанесли звънеца ни не работеше и не сме го оправяли ,телефона си спряхме ,щото няма смисъл от бтк и никой не говори само оная звъни денонощно,а тя искала да сме си ги оправили ,щото сме живяли като отшелници....там е въпроса ,че ние телефони си имаме и то по 2 ,ама на нея като не й се плаща да мълчи!Какво по дяволите да я правя?

Вече разбирам защо никой не я иска

Мерси ,ако някой го прочете исках да си излея гнева