- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто приятел
Любопитно ми е как бихте постъпили, ако ходите с някого дълго време и накрая без да късате, просто ви каже, че ви приема като приятел/ка?
Звучи ми странно и затова питам.
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ще го сритам между кривите крака![]()
точно такаПървоначално написано от i am not okay
![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
и азПървоначално написано от cHe}I{aHka
Така еПървоначално написано от i am not okay
Кво бе!?
Радвай се.
Приятелите са повече.
Пък и нищо чудно да си е харесала друг.
Или пък по някакъв начин не я привличаш като гадже и такам.
podkrepqmПървоначално написано от i am not okay
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми кво да напраа.Тва е положението ,ще се примиря![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми, как...при положение, че няма да имам избор, просто ще се разделим и ще се примиря, колкото и да ми е трудно.
Момиче съм и не са ме зарязали. Просто стана въпрос за товаПървоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
Беше ми любопитно какво е вашето мнение по въпроса. Мерси за отговорите.![]()
ше го кастрирам.....без основателна причина не може да ми заяви такова нещо просто ей така..особено ако сме били заедно дълго
![]()
.!.
Ще попитам защо се е случило така,ще сведа глава и ще се примиря!Нямам друг избор...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
меко казаноПървоначално написано от woshia_style
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
и аз и аз! шмайтапа настрнааПървоначално написано от cHe}I{aHka
няма да се унижавам ше кажа аз също според мен връзката ни няма бъдеще.. бля бля... ала бала.. може после да рева 100 години но пред него се правя че съм на същото мнение
ха тръбаПървоначално написано от N0Rull5
и защо пък да е права
от крива ше боли повече
![]()
.!.
Това е възможно най-мекият начин да се каже, че късаме.
Не съм си задала въпроса коректно - общо взето през цялото време те е приемал като приятелка и ти го казва след като сте били доста дълго време, но няма никакво намерение да късате.Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Ми явно чувствата м/у вас вече са по студени сръвнение с началото, това е нормално да се случи във всяка връзка но нататака всичко зависи много от теб!
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-
Ами.. тогава извинявай...Първоначално написано от Гадна Твар
![]()
А това да си с някой и да си вложил чувства във връзката и от другата страна да има само едно голо приятелство... е гадно.. не само, че така единият страда, а другият залъгва себе си. И щом няма чувства поне може да каже... за да не се измъчва другият..щом поне има чувства на приятел... може да каже... че е само приятел.. Оф.. незнам.. не съм изпадала в такава ситуация... а е прекалено сложно да се обясни...![]()