- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди!
вярно ли е ,че малките гърди носят големи комплекси ?! ако да защо ?! как се справяте с това ..
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
на мен ми стига поне да има къде да се облегна![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Незнам...немам този проблем,и немога да ти отговоря...Ама ми се струва , че не би трябвало това да е комплекс...
A qui
Тряа се радваш на тва, което имаш .. Било то малко или много .. Щото всеки иска това, което няма :> Мене лично малки гърди ме кефят поече (или средни) ама не и някфи - лягаш на едната и се завиваш с другата![]()
Любовта няма граници .. :>
=D> i az taka mislqПървоначално написано от sexita
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ми пука особено много. Харесвам се такава каквато съм
![]()
аа значи размера е от значение само при кура не е честно
аз съм на 15 и ми е 16см![]()
![]()
![]()
![]()
Не се комплексирам от това, че нямам големи гърди.
Те моите не са и малки де... за ръстта ми са добре.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Edno momi4e moje da se kompleksira kakto ot malki,taka i ot golemi gurdi.Taka 4e vsi4ko si e do 4oveka![]()
''Болката е илюзия на тялото , отчаянието илюзия на ума ''
аз сам с малки гарди и поне на мен са ми голям комплекс. То да няма какво да покажеш от пред гадно е, друго е да имаш по големи малко самочувствие
пффф тва пък да ти е комплекскато имаш малки искаш големи,като имаш големи искаш по -малки
мойта са ми пре - пре -достатъчни
Зависи как се възприемаш.Ако дадено момиче харесва тялото си и е уверена,малките гърди не би трябвало да пораждат комплекси.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ъъъъъъъ Цици И Комплекси това сега го измисли
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
по принцип някои хора се комплексират ,но аз не виждам за какво..
..чувам изцепки от сорта на 'на 13 съм и са ми мн малки'и си мисля че на 13 започваш да се развиваш/може и от по малък но рядко/ и ако не си по развит /редки случай/няма как да имаш голееееми гърди се пак до 18 -20 има време и те си растат ..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Моите гърди не са големи но на мен ми харесват такива каквито са и нямам комплекси :PПървоначално написано от savoy
аз па да ви кажа че ГОСПОД 1 взима друго дава + тва за всеки влак си има пътници![]()
![]()
тиХо Ся
Или да бъдем по точни Взима горе,дава долу и обратното.Първоначално написано от kr1s0
My Face
мда дави кажаи аз не харесвам много големите цици харесват ми такивакато на VeRdiSSima![]()
не се знае може да земе отгоре и да сложи по гореПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
![]()
![]()
тиХо Ся
мнооого правилно!!!Първоначално написано от kr1s0
Тва правило е за блондинкитеПървоначално написано от kr1s0
My Face
Миии хора, аз в момента съм на 16 и преди тази тема ми беше много болна... наистина много се комплексирах от факта, че имам малки гърди, но вече не е така. В момента в който се приемеш такава каквато си и също откриеш, човек който те приема и обича такава каквато си целия комплекс изчезва напълно
препоръка към момчетата: ако приятелката ви е с малки гърди и усещате, че се притеснява от това, постарайте се да се почувства желана и красиваще ви е благодарна цял живот!
![]()