.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Тема: Гърди!

Град
    Село.София
    Незнам какви конплекси водят аз лично харесвам по малки гърди ... не говорим никакви а просто по малки не някви дето не може си иг прибере в блузата и за момичетата с малки гърди не мисля чее конплекс гърдите не са най-важното
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Оххх тема балсам за моите очи още някоя няма ли да си опише боцките

еми, шегувай се, но наистина е тъпо

разбрах, че всички харесват ''малки стегнати цицки, колкото чашка от шампанско и не знам си какво още..''

malchance... не всички сме така
    Мен твоите ми харесват в смисъл ти си знаеш мнението ми за тях [-o<

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Едвали има нормално момче, което не иска приятелката му да има хубав, стегнат и добре оформен бюст !

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, имам някакви комплекси заради това, не са ми особено големи, но какво мога да направя...примирявам се и си повтарям, че не са толкова малки, хаха.

Град
    Gorna orahyvitza
    az super mnoo se kefq na malki-sredni gurdi ama da sa stegnati dansa nekvi giganti...

ne e nujno da se kompleksira6 se pak xirurgiqta si znae rabotata

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз имам малки гърди и не се комплексирам. Голяма работа! По-добре малки и стегнати, отколкото увиснали до пъпа!

ей това винаги ме е вбесявало, кремче
    нямам нищо против малките гърди, но техните собственички винаги твърдят, че големите за увиснали

еми, не! аз имам големи и стегнати цици, по дяволите... не са ми до пъпа (да не повярваш..)
    I az vinagi sum se draznela ot bodobni izkazvania.Za da ne se kompleksirat tezi s malkite cici triabva dygite da se kompleksirat.Az kato po-malka zaradi podobni komentari izob6to ne mojeh da se vuzpriema i misleh 4e golemite mi gurdi sa bojie nakazanie
    Е, сега малките -няма как да увиснат. По-скоро няма какво. и говорим за изключително малки гърди като моите. Разбира се, че не е гаранция големия бюст, че ще увисне, ача след 2 раждания и кърмения-така ще се получи. Сори! Като станеш на 40 ще говорим. нормално е на младо момиче да са стегнати. но виждам майка ми и други жени с по-голям бюст на нейната възраст. разлика има.........Разбира се има и пластична хирургия за повдигане, ама ивма и за увеличение на бюста. колкото повече тежи нещо, толкова по-бързо пада на земята. това си е природен закон!

Мега фен Аватара на babity
    Не мисля, че малките гърди носят комплекси! Аз самата съм дооооста далеч от Памела Андерсън, но в никакъв случай не съм комплексирана от това! Харесвам си ги каквито са, а ако решат и да попораснат още, само мога да им се радвам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е важно дали са ти малки гърдите-трябва да се приемаш такава каквато си.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90

Nie tuk napravo otvorihme klub "Malki cici " v koito 6te se prisuedinq i az

Ха..Във клуба съм и аз Нося чашка Б и гърдите ми определено не са големи...но пък вече не ми пука. Преди имах страшни комплекси и се побърквах от мисълта, че всички около мен са по-надарени, но с времето това отминава. В крайна сметка гърдите въобще не са най-важното нещо
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    uuf nqma zna4enie kolko sa ti golemi gurdide ili kolko sa ti dulgi krakata vajnoto e tqloto da e proporcionalno i mislq 4e edno poduddurjano momi4e koeto hodi na fitnes izglejda 100 puti po dobre ot nqkoq det e s golemi cici ama teji 100 kilograma 6tot q murzi malko da se razmurda +tva mislq 4e kompleksa e po golqm problem ot samiq fakt 4e sa ti malki gurdite

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90

Nie tuk napravo otvorihme klub "Malki cici " v koito 6te se prisuedinq i az
    Май и аз трябва да се присъединя.Но аз пък си ги харевам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Днес гледах пилотния брой на Пълна промяна и вече комплекси нямам за нищо. Много помага на самочувствието това предаване.

seks1t i GZ
    Guest
    s kolko digate za g1rdi ta stawat tolkowa golemi i stegnati we

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз имам малки гърди и не се комплексирам. Голяма работа! По-добре малки и стегнати, отколкото увиснали до пъпа!

ей това винаги ме е вбесявало, кремче
    нямам нищо против малките гърди, но техните собственички винаги твърдят, че големите за увиснали

еми, не! аз имам големи и стегнати цици, по дяволите... не са ми до пъпа (да не повярваш..)
    I az vinagi sum se draznela ot bodobni izkazvania.Za da ne se kompleksirat tezi s malkite cici triabva dygite da se kompleksirat.Az kato po-malka zaradi podobni komentari izob6to ne mojeh da se vuzpriema i misleh 4e golemite mi gurdi sa bojie nakazanie

abe vie ludi li ste be...vseki haresva razli4ni...az imam malki no na men specialno srednite pove4e mi haresvat...nito mn golemi...nito mn malki...i btw ne samo golemite gardi sa uvisnali...ima i momi4eta s malki koito sa uvisnali...vsi4ko si e do tqloto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си