.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Guest

Просто ..искам съвет ..

Zdraveite ..

Momcheto s koeto sum mnogo ama adski mnogo me obicha i ne iska da me gubi za nishto na sveta ..kazva mi che shte se samoubie ako neshto stane s mene ..ili me izgubi .. , NO toi mn dobre znae che az ne go haresvam nito go obicham, no vupreki tova toi neiska da me gubi ..iska da sum do nego .., no az nqmam nikakvi chuvstva kum nego i toi go znae .. prosto me e strah che ako mu kaja che iskam da se razdelime toi moje da napravi nqkakva glupost, a az neiskam tova ..neznam kakvo da pravq az ne izpitvam nishto kum nego A vsustnost mi se iskashe zashtoto toi e strahoten chovek ..nz kakvo da pravq ..

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Ми неможе да се измъчваш повече кажи му истината какво толкова... Едва ли ще се съмоубие...дрън дрън тези секи ги казва... Просто му кажи как стоят нещата

Guest
    6te ti kaga samo edno, s takiva liglyovci ne se zanimavai, zaregi go, garantiram ti 4e osven da se izligavi i razreve nqma dori da se narani a dori i ne se 4usvai lo6o za nego za6toto toi e prosto edin liglyo i revlyo

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Просто ..искам съвет ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite ..

Momcheto s koeto sum mnogo ama adski mnogo me obicha i ne iska da me gubi za nishto na sveta ..kazva mi che shte se samoubie ako neshto stane s mene ..ili me izgubi .. , NO toi mn dobre znae che az ne go haresvam nito go obicham, no vupreki tova toi neiska da me gubi ..iska da sum do nego .., no az nqmam nikakvi chuvstva kum nego i toi go znae .. prosto me e strah che ako mu kaja che iskam da se razdelime toi moje da napravi nqkakva glupost, a az neiskam tova ..neznam kakvo da pravq az ne izpitvam nishto kum nego A vsustnost mi se iskashe zashtoto toi e strahoten chovek ..nz kakvo da pravq ..
    Щом той знае, че нито го харесваш, нито го обичаш, защо казваш, че трябва да говориш с него за раздяла ? Като не са споделени чувствата, то се подразбира от само себе си, че няма да сте още дълго заедно.
    А това, което ти разправя за самоубийство е пресилено . Да, ще му е кофти, може да се напие няколко пъти, да друсне нещо, ако друса де, не е задължително, и това е. Едва ли ще посегне на живота си.

Фен
    Град
    Kazanlak
    ako misli6 4e seriozno gi prikazva tiq raboti za samoubiistvoto govori s roditelite mu. i se opitai da zastane6 do nego no kato istinski priqtel
    You're a looser. But I'm not.

Re: Просто ..искам съвет ..

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite ..

Щом той знае, че нито го харесваш, нито го обичаш, защо казваш, че трябва да говориш с него за раздяла ? Като не са споделени чувствата, то се подразбира от само себе си, че няма да сте още дълго заедно.
    А това, което ти разправя за самоубийство е пресилено . Да, ще му е кофти, може да се напие няколко пъти, да друсне нещо, ако друса де, не е задължително, и това е. Едва ли ще посегне на живота си.
    на същото мнение съм

Олее оле.. изпадала съм в подобна,но не и в същата ситуация.Значи ти няма смисъл да си с него щом не изпитваш нищо,просто по този начин само и двамата се мъчите.Ти не си щаслива,защотото не си с човека,с който искаш да си.И той също не е щаслив макар и да не го показва.Мислиш ли,че някой може да се чувства добре при положение,че е лудо влюбен,а от другата страна няма интерес.Пък и според мен няма да се самоубие..Прекалено силни думи ти е наговорилзареди стаха да не те изгуби,което никак не е правилно И все пак по добре му разясни как стоят нещатат и продължи напред,защото по този начин,най-вече ти страдаш..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

мъртва душа
    Guest
    Хм,защо си тръгнала с него след като не го обичаш,или поне харесваш?Явно не си мислела за последствията.А това за самоубийството-не се страхувай-той просто те шантажира.Ако наистина изпитваш поне капчица човещинка,му кажи това което написа тук!Той ще те разбере ако наистина те обича.Айде и да пишеш какво е станало

Guest
    kaza mi che neiska da me gubi kato chovvek ..

Град
    on the earth
    mda opedeleno ne e trqbvalo da trugva6 s nego no te razbiram i az popadnala v takava situaciq... kazva6 mu 4e nemoje6 da go obikne6 no tva be pre4i da si se vijdate kato fr sled kato tolkova nemoje bez tebe. sled kato e tolkova gotin 4oveka kaji mu 4e zaslojava da bude obi4an a tva e ne6toto koeto ti ne bi mogla da mu dade6... aide uspeh :P

...колко жалък е този тип?! достатъчно, за да няма смелостта дори да сложи край на живота си. не го слушай. разкарай го. ще му направиш добро. може би ще осъзнае грешката си.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина много хора говорят за самоубийство, но наистина прекаляват.Плюс това си е чисто изнудване, неговото.Да те държи на сила по този начин.Бъди инат и се раздели с него, да видим какво ще направи.Малко хора имат смелостта да си посегнат.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Малко хора имат смелостта да си посегнат.
    Съгласна съм, така че не се притеснявай, че ще направи някоя глупост (най-много да се напие ) по добре му кажи, че не чувстваш нищо към него и сложи край на проблема.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    И 1 съвет...сигурно всички ще се съгласят с мен..следващия път не тръгвай с човек когото не харесваш
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    наиш ли колко хора са ми казвали че ше се смаоубиат? никой не го е правел, даже не са се и опитвали. тва е само за заблуда и ако наистина те обичаше толкова много щеше да те остави сама да избереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си