- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кamentiza blue ?
taz bira e nov verno li e 4e vv neq ima 0% alkohol ?
безалкохолна бира?! тфа не е ли някак безсмислено.. все едно да пуша трева дето няма да ме напуши хахаах или да ям шоколад дето няма захар хаахах или или чипс който не е от картофки хаахахха къф е смисъла на подобни неща..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
...или безкофеиново кафе...което понякога не е лошо.
Смисъл от тази бира няма. Веднъж съм пил с 0.3% алкохол...пикня е много меко казано. Нищо общо няма с нормалната.
Ами има такава каменица, но честно като любителка на бирата не съм я пробвала нито веднъж. Самият факт, че има 0% алкохол ме навежда на мисълта, че е абсолютен бълвоч. Може и да не е така, поправете ме ако греша...
В интерес на истината веднъж взех някаква немска, вносна, изпих 2 шишета по 330 мл, беше УНИКАЛНА бира, после видях, че е безалкохолна X_X. Но, на вкус беше УНИКАЛНА!Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
тва е тъпо, не стига, в бирата така или иначе почти няма алкохол, ква е разликата да е 5,6,7 % или 0
бтв, и синята каменица въобще не е нова, има я от години, но в малко магазини..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Същият вкус ли имаше като нормалната или?Първоначално написано от дасд
Бира без алкохолно съдържание не е бира, а пикня според мен...
kamenica blue... tu6ak..
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
мхм.. но щом е измислена значи има защо.. въпреки че не виждам огромна логика..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !