.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Имате ли познати, които друсат...

И ако имате - с какво са по-различни те според вас?
    Според мен са си нормални полезни хора, само че някои прекаляват. Само не казвайте, че всички са боклуци и т.н., защото не е вярно...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами с абсолютно нищо не са по различни, просто са си хора ! заслужават уважение , разбиране и всичко което заслужава всеки един човек !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    OUT OF SPACE
    MNOOO QSNO 4E IMAM, VSI4KITE MI POZNATI DRUSAT.......to i az drusam ve4e 7-8 godinki stavat nemoo da kaja dali se razli4avame ot 'drugite' a dali sa bokluci ?Ami to ima i mnoo bokluci koito nikoga ne sa drusali t'va ne e garanciq....nali znae6 ti ako si si bokluk k'voto i da pravi6 si bokluk i t'va si e!

Guest
    Всички са боклуци.

Град
    На седмото небе...
    Всъщност много хора, които не друсат са боклуци, защото мисълта им е приведена до това как да мачкат другите, с една дума - егоисти. Имам много познати, които друсат и мога да кажа, че повечето от тях са хора, на които мога да разчитам. Имам и много познати, които не друсат /някои от тях са пичове, а другите гледат само как да ме използват/. Различно е при всеки, но наистина нека не слагаме всички под общ знаменател. С това искам да кажа, че хората, които друсат не са по-малко хора от другите.
    Надали някой с различно мислене ще ме разбере...

Кликни тук

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да имам приятели,които друсат.Съгласна съм,че не всички са боклуци.Наркотика не те променя като човек,просто ти дава едни нови и непознати до този момент хоризонти.Всяко нещо,с мярката си.Дразня се когато,хората се слагат под общ знаменател и без дори да познаваш даден човек,го категоризираш и то в отрицателен аспект.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    да друсат кфо? щото всичките ми приятели и познати пушат трева, шмъркат амф и земат бонбонки и т.н. ама познати закачени на херо нямам, а и не искам да имам.. изпадналите наркомани не са ми по вкуса..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    На седмото небе...
    Да друсат амфети, кока и бонбони и да пушат козче *последните ги наричам тревоманчета, а не наркомани*. Не познавам хора, които се бодат *с хероин* и затова не мога да изкажа компетентно мнение за тях.

Кликни тук

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Почти всичките ми приятели се друсат . И чудо голямо . Сега няма да почна да им разправям колко било вредно и такива.Всеки прави това което предцени за добре.Имам един познат които е дилър и все пак е много точен човек ...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Имам много познати,които друсат,но с малка част от тях общувам нормално,защото повечето са затъпели,станали са по-бавни и не мислят за друго освен за това как да си намерят още.Но е вярно,че боклуци има навсякъде и дори са много повече тези,които не друсат.А тези,дето си мислят,че хората,които се дрогират не стават за нищо,са водени по-скоро от предразсъдъци,а не от опит.Те просто не контактуват с "наркомани",защото ги е страх,мислят,че едва ли не са престъпници и т.н.,абе сещате се...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    в един розов свят..
    Да, имам... дори и приятелят ми употребява наркотици.
    Мисля,че хората, които се друсат не са по различни от другите. Според мен наркотиците не ги провалят.. Това дали е боклук или не не го определят наркотиците.
    You`re frozen when your heart is not open..

Супер фен
    ааа сега като уточни.. ами всичките ми приятели и познати го правят.. всъщност това си е едно малко общество, в което всеки употребява.. даже не общувам с хора, които не го правят.. даже не говоря с такива хора.. даже май и не се срещам с такива хора.. хахахха просто всичко се върти с и около хора, с които си друскаме заедно.. хахаха

П.П. е ест хора, които не употребяват и са покрай мен са родителите ми, продавача в магазина и хората, с които се разминавам по улиците.. аааа и бабичките на пейката пред входа.. хахаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Abe specialno tiq narkomani kude az gi poznawam ne sa kato normalnite hora i nikak ne sa polezni...

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe specialno tiq narkomani kude az gi poznawam ne sa kato normalnite hora i nikak ne sa polezni...
    ПОЛЕЗНИ ЗА КОГО?

Голям фен
    Град
    Sofia
    az poznavam takiva det samo pu6at ganja do takiva na herc.vi4ko ima, sveta e pustur.
    Bez podpis

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    хаха,това да не са плодове и зеленчуци да са полезни.Не си употребил правилно прилагателното мой човек,в друг контекст,можеше да е ок.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    At the world's end
    Az poznavam. Obshto vzeto sa nqkvi gotini ama tva s trevata si e tehen problem. Az ne moga da im se mesq. Prosto te si precakvat budeshteto. Moje da zvuchi malko egoistichno, ama vse pak...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен Аватара на rakiQ
    много от познатите ми друсат

Супер фен
    Имам....просто са някфи раздразнителни

Guest
    pri men Vsi4ki moi poznati/priqteli se drusat...samo az ne, A i edna moq priqtelka.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    ПОЛЕЗНИ ЗА КОГО?
    za nikoi. dori i za sebe si ne sa polezni... aide nedeite sega da mi oprawdawete hora koito kradat i razbiwat apartamenti...

Град
    OUT OF SPACE
    ама не вси4ки го правят.....

преди като бях ученичка цялата ми компания взимаше какви ли не работи....първо започнаха да пушат трева, после взеха някакви хапове да пият(паркизани, деазепами и др. подобни) по онова време не бяха разпространени амфетамините толкова масово, по едно време се бяха зарибили да дишат лепило, после някои минаха на хероин и после незнам какво стана, защото аз си продължих живота без тях за мое щастие....колкото до това какви хора бяха, немога да не кажа, че бяха страхотни, наистина много сме се забавлявали и подкрепяли, но когато започнаха с тъпия хероин нещата се промениха

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ами приятелите ми си попушват трева понякога,но рядко.
    до наркотици мисля,че не се е стигало.
    имам и един съученик,който друса
    няма любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    ама не вси4ки го правят.....
    e, estestweno. prosto kazwam 4e tiq deto az poznawam go prawqt ( ne goworq za horata, koito pu6at treva).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си