- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли познати, които друсат...
И ако имате - с какво са по-различни те според вас?
Според мен са си нормални полезни хора, само че някои прекаляват. Само не казвайте, че всички са боклуци и т.н., защото не е вярно...
ами с абсолютно нищо не са по различни, просто са си хора ! заслужават уважение , разбиране и всичко което заслужава всеки един човек !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
MNOOO QSNO 4E IMAM, VSI4KITE MI POZNATI DRUSAT.......to i az drusam ve4e 7-8 godinki stavat nemoo da kaja dali se razli4avame ot 'drugite' a dali sa bokluci ?Ami to ima i mnoo bokluci koito nikoga ne sa drusali t'va ne e garanciq....nali znae6 ti ako si si bokluk k'voto i da pravi6 si bokluk i t'va si e!
Всички са боклуци.
Всъщност много хора, които не друсат са боклуци, защото мисълта им е приведена до това как да мачкат другите, с една дума - егоисти. Имам много познати, които друсат и мога да кажа, че повечето от тях са хора, на които мога да разчитам. Имам и много познати, които не друсат /някои от тях са пичове, а другите гледат само как да ме използват/. Различно е при всеки, но наистина нека не слагаме всички под общ знаменател. С това искам да кажа, че хората, които друсат не са по-малко хора от другите.
Надали някой с различно мислене ще ме разбере...
Да имам приятели,които друсат.Съгласна съм,че не всички са боклуци.Наркотика не те променя като човек,просто ти дава едни нови и непознати до този момент хоризонти.Всяко нещо,с мярката си.Дразня се когато,хората се слагат под общ знаменател и без дори да познаваш даден човек,го категоризираш и то в отрицателен аспект.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да друсат кфо? щото всичките ми приятели и познати пушат трева, шмъркат амф и земат бонбонки и т.н. ама познати закачени на херо нямам, а и не искам да имам.. изпадналите наркомани не са ми по вкуса..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Да друсат амфети, кока и бонбони и да пушат козче *последните ги наричам тревоманчета, а не наркомани*. Не познавам хора, които се бодат *с хероин* и затова не мога да изкажа компетентно мнение за тях.
Почти всичките ми приятели се друсат . И чудо голямо . Сега няма да почна да им разправям колко било вредно и такива.Всеки прави това което предцени за добре.Имам един познат които е дилър и все пак е много точен човек ...![]()
Имам много познати,които друсат,но с малка част от тях общувам нормално,защото повечето са затъпели,станали са по-бавни и не мислят за друго освен за това как да си намерят още.Но е вярно,че боклуци има навсякъде и дори са много повече тези,които не друсат.А тези,дето си мислят,че хората,които се дрогират не стават за нищо,са водени по-скоро от предразсъдъци,а не от опит.Те просто не контактуват с "наркомани",защото ги е страх,мислят,че едва ли не са престъпници и т.н.,абе сещате се...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Да, имам... дори и приятелят ми употребява наркотици.
Мисля,че хората, които се друсат не са по различни от другите. Според мен наркотиците не ги провалят.. Това дали е боклук или не не го определят наркотиците.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
ааа сега като уточни.. ами всичките ми приятели и познати го правят.. всъщност това си е едно малко общество, в което всеки употребява.. даже не общувам с хора, които не го правят.. даже не говоря с такива хора.. даже май и не се срещам с такива хора.. хахахха просто всичко се върти с и около хора, с които си друскаме заедно.. хахаха
П.П. е ест хора, които не употребяват и са покрай мен са родителите ми, продавача в магазина и хората, с които се разминавам по улиците.. аааа и бабичките на пейката пред входа.. хахаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Abe specialno tiq narkomani kude az gi poznawam ne sa kato normalnite hora i nikak ne sa polezni...
ПОЛЕЗНИ ЗА КОГО?Първоначално написано от Анонимко
az poznavam takiva det samo pu6at ganja do takiva na herc.vi4ko ima, sveta e pustur.
Bez podpis
хаха,това да не са плодове и зеленчуци да са полезни.Не си употребил правилно прилагателното мой човек,в друг контекст,можеше да е ок.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Az poznavam. Obshto vzeto sa nqkvi gotini ama tva s trevata si e tehen problem. Az ne moga da im se mesq. Prosto te si precakvat budeshteto. Moje da zvuchi malko egoistichno, ama vse pak...
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Имам....просто са някфи раздразнителни![]()
pri men Vsi4ki moi poznati/priqteli se drusat...samo az ne, A i edna moq priqtelka.
za nikoi. dori i za sebe si ne sa polezni...Първоначално написано от the EXPLOITED
aide nedeite sega da mi oprawdawete hora koito kradat i razbiwat apartamenti...
ама не вси4ки го правят.....
преди като бях ученичка цялата ми компания взимаше какви ли не работи....първо започнаха да пушат трева, после взеха някакви хапове да пият(паркизани, деазепами и др. подобни) по онова време не бяха разпространени амфетамините толкова масово, по едно време се бяха зарибили да дишат лепило, после някои минаха на хероин и после незнам какво стана, защото аз си продължих живота без тяхза мое щастие....колкото до това какви хора бяха, немога да не кажа, че бяха страхотни, наистина много сме се забавлявали и подкрепяли, но когато започнаха с тъпия хероин нещата се промениха
![]()
ами приятелите ми си попушват трева понякога,но рядко.
до наркотици мисля,че не се е стигало.
имам и един съученик,който друса
няма любов
e, estestweno. prosto kazwam 4e tiq deto az poznawam go prawqt ( ne goworq za horata, koito pu6at treva).Първоначално написано от the EXPLOITED