Zdr na vsi4ki,mislqh si dali da pi6a ili ne za6oto ot 2ili 3 dena me drazni ne6to i nz kakwo to4no da napravq.Zna4i zapoznah se s edno mom4e v neta i v prodaljenie na 3 dena si pi6ehme neprekasnato no se naloji da zamina .Da varnah se i mom4eto iska6e da se vidim malko se otlojiha ne6tata no se vidqhme i da be mn gotin i mn sladak no ne be za men za6oto be mn golqm za men i ima6e o6te pri4ini da ne tragna s nego.Az naistina mn go haresah no problema stana takav 4e si haresvah i grugo mom4e koeto e okolo moite godini i go poznavah mn po dobre ot kolkoto mom4eto ot neta.I v rezultat na vsi4ko az tragnah s mom4eto koeto poznavah mn dobre a ne s mom4eto koeto hem be mn golqmo za men hem ne6to ne si pasva6e .Da no ne se stigan do tuk a mom4eto ot neta me obvini 4e sam egoiska 4e sam go lagala za vsi4ko i tn. i na vsi4koto otgore mi kaza 4e sam ku4ka !!!Oki s koi trqbva6e da tragna s mom4eto deto poznavam ili s tozi deto sled parvata sre6ta iska da tragna s nego deto e mnitelno za absolutno vsi4ko iz a6to pak to4no ku4ka sam bila?

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!