- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат жените (според Буковски)
Постни още нещо на Буковски ако има по тая тема, пък и по друга да е... Пак ще е интересно![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Бурговски е...не съм го чел но според тези писания ми се струва доста дълбоко емоционален човек. Шапка свалям и почвам да чета...
По темата - това е найстина 90-100 % вярно според мен.
Буковски е плод на години злоупотреба с разнообразни химични вещества, безразборен секс, нередовен начин на живот и т.н. и т.н., които не могат да не издухат мозъка на който и да е. Бъроуз е друг пример за това. Това не е просто изкуство, това е предупреждение какво става, като влезеш прекалено дълбоко в дупката на заека.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
+1Първоначално написано от heartless*charm
Ayudame olvidarte si te vas!
нали...Първоначално написано от Boot
"Важните
неща
са
очевидните
неща
които никой
никога
не
казва" :P
ооо СтраХОТЕН МъЖ![]()
КАТо ИЗкЛючим ценизма е супер як !с леко набола брада...такива харесвам по мажествени! Ами за цинизма то ВСЕКИ , АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МъЖ Е ВУЛГАРЕН, ЦЕНИЧЕН И ИСКА САМО СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС !! Имам касмет че сам жена!
![]()
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
много! Между другото има един форум, "Бунтарите", където са постани много хубави преводи.
Харесва ми начинът му на мислене и думите, с които описва нещата.
Хем просто на пръв поглед, хем трябва да се вникне повече, за да се разбере замисъла.. Но не е за всеки.
=D> Буковски...Първоначално написано от Анонимко
той ми е страст, прочела съм какво ли не от него и ми разбива представите за изкувство, няма такъв....стилът му е невероятно точен, с много цинизъм, не само в прекия смисъл, но и към живота изцяло.... страхоте реалист, прозаик, писател....
![]()
![]()
![]()
бтв, току що си купих "записки на стария мръсник" и вече съм на 80та страница, абсолютно завладяна стм от този човек....![]()
и все пак това не са книги за всеки...
до сега Фактотум най-ме впечатли, може би е най-вулгарна, но и най-дълбока...
Айде айде , закакво се срамувате да си признаете че такива мъже ви подлудяват........