.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Постни още нещо на Буковски ако има по тая тема, пък и по друга да е... Пак ще е интересно
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Бурговски е...не съм го чел но според тези писания ми се струва доста дълбоко емоционален човек. Шапка свалям и почвам да чета...

По темата - това е найстина 90-100 % вярно според мен.

Буковски е плод на години злоупотреба с разнообразни химични вещества, безразборен секс, нередовен начин на живот и т.н. и т.н., които не могат да не издухат мозъка на който и да е. Бъроуз е друг пример за това. Това не е просто изкуство, това е предупреждение какво става, като влезеш прекалено дълбоко в дупката на заека.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    буковски е велик и т'ва е поне 80% вярно
    +1
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ^
    Не е за всеки да разбира от подобни неща. Профаните се хванаха за дреболии. Заеби
    нали...

"Важните
    неща
    са
    очевидните
    неща
    които никой
    никога
    не
    казва" :P

Guest
    ооо СтраХОТЕН МъЖ КАТо ИЗкЛючим ценизма е супер як !с леко набола брада...такива харесвам по мажествени! Ами за цинизма то ВСЕКИ , АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МъЖ Е ВУЛГАРЕН, ЦЕНИЧЕН И ИСКА САМО СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС !! Имам касмет че сам жена!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    яко си се зарибила май..

трябва и аз да изкопая нещо да почета скоро...

много! Между другото има един форум, "Бунтарите", където са постани много хубави преводи.

Guest
    Харесва ми начинът му на мислене и думите, с които описва нещата.
    Хем просто на пръв поглед, хем трябва да се вникне повече, за да се разбере замисъла.. Но не е за всеки.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ABsolutnata 4ista istina. podnesena v nai 4istiq i vid, v koito nagrimiranite li4ica na malkite " nevinni " momi4enca nikoga nqma da q priznaqt. no takava e istinata. toq 4ovek e genialen. da kaje6 4e e vulgaren zna4i da ne razbira6 kakvo kazva za6toto zad prividno grubiq izkaz se krie filosofiqta na jivota.
    =D> Буковски... той ми е страст, прочела съм какво ли не от него и ми разбива представите за изкувство, няма такъв....стилът му е невероятно точен, с много цинизъм, не само в прекия смисъл, но и към живота изцяло.... страхоте реалист, прозаик, писател....

бтв, току що си купих "записки на стария мръсник" и вече съм на 80та страница, абсолютно завладяна стм от този човек....
    и все пак това не са книги за всеки...
    до сега Фактотум най-ме впечатли, може би е най-вулгарна, но и най-дълбока...

Повече от фен Аватара на suantito
    Айде айде , закакво се срамувате да си признаете че такива мъже ви подлудяват........

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си