- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дразните ли се...
...когато гаджето Ви си има най-добър приятел/ка от противоположния си пол, мн държи на нея/него, като се видят се гушват, излизат заедно и така нататък.
Пускам темата, защото забелязах, че мои приятели, като си хванат гадже и се държат мн по-дръпнато, момичетата също и някак си мн ревност има.
До пред 2 год имахме компания(сега не са в БГ) и това изобщо не ни пречеше, въпреки 4е понеже имаше двойки.Вс като се видим се гушкахме и вс беше мн хубаво...имахме си доверие и така![]()
Зависи, в повечето случаи ми е неприятно, но щом той е щастлив не се дразня.
Но ако виждам, че отношенията им са по близки, отколкото на приятели, много ясно, че няма да стоя със скръстени ръце, все пак ми е гадже
Но, ако няма нищо повече от приятелство, не се дразня, щом е щастлив...
Ами до сега не съм изпадала в така ситуация - гаджето ми да си има много добра приятелка и да се гушкат, но сигурно не би ми било много приятно да го гледам в прегърдките на друга, макар тя да му се само приятелка. По-принцип съм малко ревнива, но винаги се опитвам да давам свободата на половинките си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Аз съм същата,но ако наистина са само приятели..какво пък толкова...
аз не съм ревнив, не ми пука особено![]()
Първоначално написано от Say It Right
Най-добрата приятелка на гаджето ми ми е братовчедка.Тя ни запозна и до голяма степен е виновна за дългото просъществуване на връзката ни.Нямаше да се оправим без нея-това е сигурно.Той си има и една приятелка в училище,от която аз в началото ревнувах,щото му беше бивша,но с времето свикнах.
приятелка или не..ако прегръща друга ( изключваме родата) ще вдигна ебати скандала...от къде на къде ще прегръща друга???не не..ако ми се наложи да търпя..много трудно бих го понесла![]()
Няма нищо лошо в това,аз всички гушкамРазбира се,ако на приятелката ми видя,че не и е много приятно ще бъда малко по-отдръпнат,както и обратното
Снощи имаше малко сконфузна ситуация... Бяхме на парти и седим отвън и идва една мацка от парти компанията,с която много си се обичаме(приятелски) при което връхлита такава и ме целува по устата и на мен някакво ми стана много тъпо,щото все пак гаджето ми е до мене,а и не можах да видя реакцията й,но все пак после като мина и през другите по същия начин ми олекна...Та не се стегнирай толкова
![]()
лично аз не се дразня от това че гаджето ми си има негова много добра приятелка , не ми пречи , а и аз имам доста приятели момчета, така че при мен няма никакви проблеми![]()
вярно че и аз си имам доста приятели момчета с които излизам често,но адски се дразня като някоя негова приятелка му звънне за да го пита някоя простотия или просто ей така да се чуят. Бившия го бях научила ама и за тоя има време...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми аз съм г/д запозната с момичетата около моя приятел,мислех си,че не съм ревнива,докато не започнах да се замислям колко мн държа на него и как не искам да го загубя..Аз не се дразня като гушка приятелките си,защото повечето си имат сериозни всръзки(поне аз така знам,макар че и това не е гаранция..)Пък и той не се вижда мн с тях,така че![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е изцяло мой :P :P
![]()
![]()
Ако е само приятелство нямам нищо против,но ако забележа,че има и по-близки и по-интимни отношения няма да стоя и да гледам!Иначе нямам нищо против![]()
Just haters make me famous! εĭз
Едва ли ще ми е много приятно да гледам как гушка друга, дори и приятелка да е....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами може да ме чопли нещо отвътре обаче докато не усетя нещо повече от приятелски отношения ще си мълча ... Няма начин да не е дразнещо,ама все пак не можеш да правиш нервни изблици за такова нещо .. най много да се скарате и да го изгубиш ...
just a kid۵
Хмм.. определено не е най-приятното нещо на света да си гледаш гаджето как се гушка и зака4а с други, ама аз му имам доверие и не ми пре4иДа не говорим, 4е и аз имам такива приятели мъже и няма за какво да му държа сметка - знам много добре как стоят нещата
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от lilit_666
въобще не ми е проблем
Ами той си има една приятелка от женски пол и като ми каже примерно, че ще излиза с нея, естествено, че ми става тъпо... няма как, но си премълчавам, за да не се караме. Както казаха и другите докато виждам само приятелско отношение ще си траявсе пак в 1 връзка трябват компромиси
![]()
Emi moq nai dobyr fr si ima gadje! I az s gadjeto sym mu mnogo dobyr priqtel! Ligavim se , gu6kame se ,no samo da go draznim![]()
![]()
![]()
Ina4e nqma ni6to pove4e mejdu nas ot Mnogo dobri priqteli!A i to4no na nai-dobriq mi fr nqma da zabiq noj v gyrba! Emi 4ovyrka se ama kvo da pravi tyrpini! Ina4e toi si znae 4e nqma ni6to mejdu men i neq ama e gotino da drazni6![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
nqma tokova polojenie nqma i da imasled kato edno mom4e ti e gadje trqbva da si edinstvenata ot jenski pol v jivota mu (s izklu4enie na maika,sestra..) ne moje primerno gadjeto mi vmesto da e s men da si izliza i da se gu6ka s dr momi4e bilo to samo "priqtelka"
tfa 6e e super naglo
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ооо много е дразнещо наистина, защото като си с един човек можеш да му кажеш всичко и той трябва да ти е приятела от другия пол, не някой друг![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да, той има приятелки момичета, но аз му вярвам абсолютно, а и ми е ясно какви са отношенията.Да сте приятели не означава постоянно да се прегръщате, а наистина да сте приятели.Колко лицемери се целуват и прегръщат, а после си говорят зад гърба.Той не се прегръща с тях и спазва някаква дистанция, нормално е.
Аз съм толкова ревнива, че просто ще му е невъзможно да има такава приятелка..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ще се подразня поне малко,факт.Но ако му вярвам не мисля че е такъв проблем.Но все пак 100 процентово доверие на мъж нямам няма и да имам!!!
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]