- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 1 човек :-)
Става въпрос за swords1010 . Тука в този форум гледам почти само момичетата дават компетентни мения . От момчетата за сега мисля , че той дава най-добрите мнения =D> Никога не се ебава с проблемите на хората и винаги , когато може съветва и помага ! Просто не можах да се сдържа да не напиша тази тема ! Това момче не го познавам , но просто съм изумен от неговите мненияНаправо завиждам
Защо не са всички момчета като него ?!?! И аз съм момче и съм 1 лайно направо
И всичките ми приятели , абе направо ужас рядко се срещат такива като него и просто много се радвам , че все пак има ... И момичетата сте супер
\
/
сори мързи ме да се логна (Mainata ti) та не си баш лайно щом оценяваш човека, трябва да му разгледам постовете.
Аз давам по-добри мнения и + тфа винаги са компетентни.
и аз имма някакви такива наблюдения може би и годинките не са му малко но има6 мойте поздравления от мене,братле \/
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Като мене Си и ти Подкрепям те с Едно Компетентно мнениеПървоначално написано от w0sh
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Егати РЕКЛАМАТА си направиПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Това,което си написал е хубаво,ама...защо темата е в раздел ``секс``???
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
swords1010 на колко сиразбирач верно го раздаваш
![]()
брао
тиХо Ся
ми азми менееее
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Защото съм забелязал , че именно тук си дава най-добрите мнения (не че другите не са добри)Първоначално написано от SouL^*DiViNe
![]()
![]()
Понякога се заяждашПървоначално написано от savoy
Но и ти даваш много хубави мнения и помагаш =D> =D> =D>
а батето с добрите мнения на колко е?![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
изумена не съм, но впечатлена- дано
по мои наблюдения и някои други съфорумци заслужават похвала
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Като мен.Първоначално написано от beyond_transience
![]()
Първоначално написано от VeRdiSSima
мерси мерси![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
И менПървоначално написано от w0sh
![]()
My Face
нахални стеПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
хаахаа ма верно сте нахалниПървоначално написано от savoy
![]()
![]()
нищо лично \/
Както казах и на този пич , за който пиша темата , аз не мога да се похваля с компетентност и т.н.Аз съм идеот и се срамувам от себе си и най-вече от характера си
Направо не се понасям ... Ехх ако можех и аз да стана като някои от вас , компетентен и да не съм такъв хулиган
![]()
е но неможете да отречете че днеска не се справих до някъде със спамерите които обиждаха сички![]()
![]()
![]()
![]()
Изглежда не са виждали нахалство.
Неща мнението на хора, които си мислят,че поишат мъдри мнения по форумите и се мислят за разбирачи.
искаш да те сажалим ли сега?Първоначално написано от X-Zibit
Кво му е компетентното.
Пример:
Бременна ли съм ?
-Отг Отиди на Гинеколог
Повечето теми са ей такива![]()
My Face