- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно 1 човек :-)
Абсолютно не ! Аз съм си виновен за характера , какво да ми съжелявате глупостта ли ?Първоначално написано от bebito0o
![]()
Първоначално написано от w0sh
ако ми намекваш нещо ми го кажи директно![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Съглен.Първоначално написано от Anf3tamin4o
Всеки с повече от 2 мозъчни клетки може да се изкаже.
Истински разбиращия човек не се опитва да си изкжае мнението по всяка тема само за да се покаже.
naistina mom4eto dava kompetentni mneniq do kolkoto az sam zabelqzala.bravo =D>
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Оххх тука започна да става ГОРЕЩОКакво бе става хора , какво има , че го похвалих ! Според мен е точен и помага с каквото може и се старае ! Не може всички да бъдат похвалени . За да се пишат теми за вас трябва да се заслужи нали
Не бъдете толкова заядливи ! Моля ... Само с добри чуства
![]()
Хей, тук май някой се засегнаТемата е за да се поощрят и другите, а не за да се създават излишни спорове
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Говоря по принцип. Но понеже ти се засягаш разирам,че съм уцелил един такъв.Първоначално написано от savoy
къци пак се регна прадлагам се като админ за да го БАНВАМ!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ми не не се засягам но написах че си МНОООГО нахален и ти веднага "Изглежда несте виждали нахалство" виж с малко мозък и ши съ сетиш нее трудноПървоначално написано от w0sh
Хаха ей за това говоря. какво ти пречи момче, което забавлява повечето тук.Първоначално написано от savoy
ти явно си зле ТУКА ли му е мястото!!!Първоначално написано от w0sh
напълно тук му е мястото.Първоначално написано от savoy
Защото неговите теми са по-пълнйи със идейност и смисъл от половината тема и от 90% от постовете. Включително и"компетентните"
Защото неговите теми са по-пълнйи със идейност и смисъл от половината теми и от 90% от постовете. Включително и"компетентните"
Защото неговите теми са по-пълнйи със идейност и смисъл от половината теми и от 90% от постовете. Включително и"компетентните"
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хубаво е, че сподели мнението си, темата се заключва.Има ЛС.