- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой спорт ви е любим
Баскетбол![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Тренирам волейбол от около 4 години... и предполага се вече кой ми е любимия спорт - Volleyball Above All!!!![]()
If Vodka Was Water And I Was A Duck I'd Swim To The Bottom And Never Come Up.. But Vodka's Not Water And I'm Not A Duck, So Slide Me A Bottle And Shut The Fuck uP!!!
Тренирам волейбол от около 4 години... и предполага се вече кой ми е любимия спорт - Volleyball Above All!!!![]()
If Vodka Was Water And I Was A Duck I'd Swim To The Bottom And Never Come Up.. But Vodka's Not Water And I'm Not A Duck, So Slide Me A Bottle And Shut The Fuck uP!!!
Футбол.За жалост играя само с момчетата![]()
Тъпите кифли не искат.Да не си скъсат обувчиците![]()
А и обожавам да ходя на мачове![]()
И у нас да си гледам с баща ми!![]()
И аз с джитата - Баскет.
Ооо..няма да забравя колко лета съм ритала с "батковците"Първоначално написано от extreme_
Всъщност аз буквално си ги ритах
![]()
What you give is what you get!
волейболллл![]()
![]()
![]()
![]()
ама и баскетбола не е за изпускане,а и плуването,аа и футбол(не че много съм играла)
![]()
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Преди всичко волейбол,между другото сме на 3-то място и се класирахме за квота за Пекин,баскета също е интересен,даже съм го тренирала,харесвам много и фигурното пързаляне и какво ли още не.Общо взето всички спортове ми харесват...
![]()
Волейбол![]()
не видях никаде боините спортове иначе кик бокс карате![]()
Can you hear me? Do you know who I am? Can you see me? I live in the dark... I am the Devil! Dance with me!
и аз такаПървоначално написано от ~Adity~
![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Бокс, плуването също ми харесва.
Преди време ме кефеше волейбола, но преди около месец се запалих много, ама много по баскета.Не съм особено добър, защото го практикувам само в час по физкултура.Въпреки това съм един от най-добрите в класа по баскет.Сега съм идеален като център.Но като се има предвид ръста ми (186 см) в професионалния баскетбол ще съм не-повече от point guard.
ВОЛЕЙБОЛ!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да,да,да...!!!!Първоначално написано от Jeuelle
Еее,браво,профила ти е супер.
Ще взема и аз да си сложа подобен...![]()
СлагааайПървоначално написано от *Звездичка
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Футбол, волейбол, тенис на маса.
Речено,сторено...Първоначално написано от Jeuelle
![]()
От изброените харесвам най-много Футбола и БаскетболаНо иначе си практикувам скейтбординг и си го харесвам най-много. Също уиндсърф и сноуборд
маа фака
Фриирънът не присъства в анкетата и затова ще дам глас за волейбола ...![]()
Judo Jiu Jitsu BJJ Wrestling ...