- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой спорт ви е любим
Волейбол
Даа,бе каде е плуванетоо ?Аз тренирам плуване,тенис на корт и волейбол
Но най-любимия ми спорт е плуванетоо
Откакто се помня плуваам
![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Любимият ми спорт е Кудо- бъдещият Олимпийски спорт: http:///www.kudo-stz.hit.bg
Футбол
ФУТБОЛ
а защо не паркур :P![]()
![]()
ами от тези в анкетата фигурното пързаляне..голяма фенка съм на Плюшченко =D> иначе формула 1 и футбол..![]()
lIfE iS aS kNoW iТ
Футболът..![]()
Баскетбола е любим
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
fussball![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ФУТБОЛ![]()
Баскетбол![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
оо аз имам мн любими спортове-тенис,плуване,фиг.пързалян ....!СЕга хода на танци и е супер!!![]()
![]()
![]()
Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях
Плуване, баскет, болейбол, тенис, фигурно пързаляне, езда... много са, но най-любимият ми е ФЕХТОВКАТА!!! Тренирам вече от 4 години и е върха!![]()
Fen4e na MetallicA do grob! \m/
[I'm inside, open your eyes...]
© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved
I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...
Баскет и футбол.![]()
6 години съм тренирал ФУТБОЛнормално да ми е любим тои !!! Радва ма и Волея ама като 2ри спорт !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
плуване..
Basketball И тенис на маса
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Лека атлетика![]()
![]()
тренирам си вече от 1 година
![]()
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Тенис на Корт !!!
Няма Парички С Палави Женички :>
Футбол и гребане с лъжица![]()