Имам едно въпросче... преди около 10 години си ударих една бенка във вратата на хладилника. Потече кръв, поизмих я с малко водичка и тя престана. Не стана коричка. Забелязах обаче, че бенката си промени формата и сякаш се "разля". От тогава си е така. Също така за тези 10 години "разлятото" на бенката малко по-малко забелязвам, че се е изменило. Важно е да спомена, че самата бенка е от онези, които не са просто като петънца, а са леко "щръкнали", усещат се при допир. Чудя се дали това е проблем и има ли място за притеснения? Тогава бях на около 8-9г. и не знаех, че от това мога да получа рак, на никой не казах. След години разбрах и помолих наште да ме заведат на лекар, но те ми казаха, че нищо ми няма, след като е минало толкова време няма шанс бенката да се развие до рак. Сега съм на 17г. и все още продължавам да се притеснявам. Има ли причина за това и възможно ли е наистина един ден, просто ей така изведнъж бенката да образува рак? Самата тя не е мн голяма, около 3мм. диаметър, но определено в продължение на 10г. си изменя формата.
Момиче съм.