.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

No+one
    Guest

Колко често си миете пениса?

Interesuva me kolko chesto si miete penisa na den. Normalno li e da ima nqkakva sspecifichna mirizma sqkash ot izpotqvane ili i az nz. Dori moji i da e ot nqkoq kapchica urina

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    1 път на ден е достатъчно (доколкото ми е известно) . Нормално е да има миризма от изпотяване и от урината.Така че не се притеснявай че имаш смърдящ пенис (много те ускопоих май)

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Kolko chesto si miete penisa?

Цитирай Първоначално написано от No+one
    Interesuva me kolko chesto si miete penisa na den. Normalno li e da ima nqkakva sspecifichna mirizma sqkash ot izpotqvane ili i az nz. Dori moji i da e ot nqkoq kapchica urina
    най-малко веднъж на ден.

но много зависи от типа на пишока: е ли обрязан, е ли с дулга кожичка, е ли с открито врухче.....и т.н....

трябва обаче да стане ясно нещо важно :

без значение с какво и как ще си миеш пишока, когато е чист Той си има собствен аромата, който излучва и който не е неприятен, а напротив, комбиниран с феромоните дава това, което всъщност привлича противния пол

Град
    По Света и у Нас

Re: Kolko chesto si miete penisa?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от No+one
    най-малко веднъж на ден.

но много зависи от типа на пишока: е ли обрязан, е ли с дулга кожичка, е ли с открито врухче.....и т.н....

трябва обаче да стане ясно нещо важно :

без значение с какво и как ще си миеш пишока, когато е чист Той си има собствен аромата, който излучва и който не е неприятен, а напротив, комбиниран с феромоните дава това, което всъщност привлича противния пол
    Слу4аино да си 4ел някоя енциклопедия за Пениса???

no+one
    Guest
    мия си го веднъж на ден и си има някаква специфична миризма като си потъркам пръста и помириша, ама щом казвате че е нормално \/

Guest
    вашите гаджета усещат ли някаква миризма докато ви духат?????И вие например ако си потаркате пръста в главичката, мирише ли на специфичната миризма

Е аз съм моми1е, но според мен трябва 1 път дневно-чувала съм от приятелки че като духат и малко вуни така че е нормално

Град
    СофиЯ
    Който си спазва добра хигиена не мирише изобщо...
    Даже е приятно като е свежичко и чистичко.. :P

no+one
    Guest
    az si go miq vednyj na den (ve4erta) i kym obqd na sledva6tiq den mi miri6e nqkfa stranna mirizma nz ot kakvo e. Pi4ove predi da vi duhat miete li si gi?

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Сутрин и вечер аз
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Сутрин и вечер аз
    само така-поне момичетата няма да се оплакват, че мирише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове