.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: как ? О:)

как ? О:)
    Guest

тъй тъй , моля за помощ имам picsa 2 и не знам как се работи с нея Та ще ми кажете ли ?

П.П. мисля , че съм изтрила movie makar и да питам малко ми е претрупан диск C и ако го запиша в D няма да има проблеми нали ?
    Мерси мнооого на отзовалите се предварително

Така C: го почисти (няма проблем и в D: да инсталираш, но е хубаво в C: да имаш 7-8 Гб свободно)
    По въпроса с Пикаса, кажи какво искаш да правиш с нея колажи,корекций и тнт.Най-лесно е да кажеш "Как".
    В Гугъл също има много полезна информация \/ \/ \/
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    Така C: го почисти (няма проблем и в D: да инсталираш, но е хубаво в C: да имаш 7-8 Гб свободно)
    По въпроса с Пикаса, кажи какво искаш да правиш с нея колажи,корекций и тнт.Най-лесно е да кажеш "Как".
    В Гугъл също има много полезна информация \/ \/ \/
    Ами аз имам само 1.55 ГБ

А в гугъл не намерих уроци на БГ Затова търся помощ тук А пък много искам да се науча да работя с нея . Не ме мързи да чета , но не мога да намеря необходимата информация. Сега започнах да разучавам и movie maker без някакви уроци и ми се вижда много лесно (не съм го изтрила \/ )

За к'во е тая picsa2 ?
    И кой казал,че трябва да имаш 7-8гб в C:/ ? Моито C е само 10гб (Защото когато преинсталирам бозата и форматирам да не загубя мн неща) и имам 1гб фриии.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Теб не те мързи да четеш, но други ги мързи да пишат.

А като си толкова настроена да четеш научи английски.
    Ав не знам добре английски затова питам бе А ти кат си по-прост и от мене по-добре не пиши бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си