.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Propadnal :(
    Guest

Имам мания да седя пред компютъра :((((

Mоля ви кажете кво да правя имам няква мания да играя на компютърни игри .Станах на 17 години ама се още акъла ми е на пишлеме !Искам да спра ама няма се играя и играя знам че е адски вредно за очите и направо се побърквам от мисълта да сложа очила ама не седя пред компютъра Занимавам се със спорт и това ми помага но искам въобще повече от 1 час да не прекарвам пред монитора .Kaзвайте хората който не седят пред комп как го праите тоз номер ?На ден правя струвам и се 5-6 часа седя

Я кажи кои игри играеш че и аз да се зарибя
    АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Имаш 2 избора.
    Изнасяш от вас компа за 1-2 месеца и ще отвикнеш.
    Ставаш професионален геймър
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    SLiVNiCa
    Намер си гадже тя/тои ще си свърши работата (даже не си го и помисляи говоря за ходене на кафе и такива работи кат за начало )

Propadnal :(
    Guest
    ай кажете искам сериозни мнения, не да се ебавате

Град
    София
    5-6 часа ,че никакъв проблем нямаш аз седя от 11 до 11 освен ,ако не излизам ,абе докато съм си в нас 90% от времето ми е пред компа.Нямам идея как да престанеш освен наистина да си попълваш времето с нещо друго

Guest
    охх въпрос на самодисциплина е. вземи си един пясъчен часовник и с него...

бтв и аз съм така - адиктед ту дъ писи ама и през ум не ми минава да се отказвам

Намери си хоби, бре. Някакви други интереси нямаш ли?
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    ами на пример истриваш всички игри и си спираш нета за известно време поцял ден компа ще ти е изключен и ще спреш

напомни ми че миналият месец една седмица не съм мърдала от нас почти и не съм спала почти седмица щото савсем бях се зарибила по компа.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    СофиЯ
    Не знам ама и аз съм голяма маниачка...не мога без компа..

Амиии..компа през прозореца.. хехе..
    Захвани се с нещо.Хоби нямаш ли си?Запиши се за някои спорт..Излизаи с приятели...Наблегни на ученето (ваще мн ще се израдват).Просто си измисли някакви ангажименти
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    занимаваи се с нещо по-интересно
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Не бой се и аз съм така.Само където не играя.Игрите ги преодолях като форматирах харда и ме мързеше ги свалям.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Споко и аз съм когато съм втора смяна до обяд съм на компа понеже няма време да излизам.После до 7 на даскало докато се прибера става 7:30 пребирам се в нас оставям си чантата и изчезвам някъде навънка пребирам се към 9 часа сядам да уча и после съм на компа такаче няма страшно.Честно казано преди бях яката зарибена първа смяна връщам се в 2 и хоп лепвам се на компа и стоя поне до 6 часа освен ако не гледам филм или нещо подобно.Вече седя много рядко и то по малко по е приятно да си навън някъде или да вършиш нещо приятно

направо без компа не мога да дишам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от namina
    направо без компа не мога да дишам
    Емиии е тфа е истината!

Град
    Асеновград, България
    И аз съм така. Почти винаги, когато съм свободен и съм в къщи съм на компютъра, но това ми влияе положително.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами излизай повечко, ходи на кино, учи Прави неща, които да те разсейват от компютъра! Наистина е много вредно...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами излизай повечко, ходи на кино, учи Прави неща, които да те разсейват от компютъра! Наистина е много вредно...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз седя по супер много време пред компа и не смятам да се отказвам. Просто така ме кефи. Играя и много игри. Но наистина ако не си способен на самоконтрол, триеш игрите и спираш нета за няколко месеца ( за да не може пак да ги изтеглиш). От скука ще си намериш какво да правиш. После гледай като си пуснеш нета да не започнеш на ново само
    Memento moriendum esse!

Мии и аз имам такава мания ама като почнахме даскало и се по малко седя

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    5-6 часа ,че никакъв проблем нямаш аз седя от 11 до 11 освен ,ако не излизам ,абе докато съм си в нас 90% от времето ми е пред компа.Нямам идея как да престанеш освен наистина да си попълваш времето с нещо друго
    и аз съм така
    не виждам проблем

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    az sedq pove4e ot tebe... ako e za vupros
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Град
    Своге
    ми като си в 4ата намери си приятели и си уредете сре6та някъде на кафе или не6то друго забавляваите се пове4ко и така.ако иска6 се заеми и с о6те един спорт,ввместо да си губи6 времето в безмислени игри.ако иска6 замини на село или по4ивка за една-две седмици например преедложи на ва6ите да си направи6 ремонт на стаята 6те разсее пук е и приятно.това са моите сужети ако са ти помогнали хубаво!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си