Цитирай Първоначално написано от monityY
Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
вмание4ила си се скъпаа1!!!!
и аз бях така...зна4и първо ядяяххх мноооогооооо мноооогггооооооооо
бях станала слон!!!!
9 месеца подред казвах от "утре"!!! разбираш ме какво искам да ти кажа. накрая лятото реших и по4нах да отслабвам....но не с глад!!!!!!
спри тая тъпа диета веднага преди да си полу4ила йойо ефект!
ще станеш после слон! като гладуваш..после като по4неш да ядеш ще напълнееш пак. искаш да отслабнеш бързо но помислили 4е това ще е само за малко и после ще си ка4иш вси4ко двойно!!! едвали би го искала? храни се здравословно...няма да ти пиша и за тва 4е ще стане много дълго! иам такива теми милиони потърси! но запомни в никакъв слу4ай недей да гладуваш! аз отслабнах с 10кг за 2 месеца!
сега съм супер...ям каквото ми се яде и не пълнея! първите 5кг се свалят с помоща на спорт!
мн мн е важно и полезно много бързо ще свалиш ако ядеш до 18.00!

10kg za 2 meseca mi se vijdat mnojko,bi trqbvalo da si gi ka4ila kato si po4nala da qde6,6toto burzi4ko si gi svalila,az svalih 14kg za 8 meseca nqkade ama da svalq o6te 3-4 i 6e vida dali 4e po4vam da qm normalno,4e me e strah da ne gi ka4a pak,pri mene kfoto hapna mi se lepi no dietata vajno ne6to,ne e samo do sporta,trqbva i dieta prosto da ne e gladuvane,a nqkoq po lesni4ka kakto moqta s koqto da svlai6 kf za po dulgo vreme,a ne za 7 dena
разликата е 4е сигорно ти си на 20 а аз на 13...в момента аз раста все още и се развивам и ако поискам бързо и лесно ги свалям!
освен това отна4ало ги свалих със спорт,и после с яденето до 18.00 часа...и така от самосебе си без да се тъп4а и да ям вредни неща@ но не съм се ограни4авала и затова при мен няма да има йойо ефект!
просто ако ям нещо калори4но го ям по малко! не се тъп4а дъв4а добре ям бавно и такива глупости! попринцип имам бърз метаболизъм...но преди просто ядях в промишлени коли4ества!