- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- несправедливост
Писна ми вече всички момичета да си падат по някви плейбойчета дет ги ебат 1път и ги зарязват,някви изрусени педали или имота дет въобще не ги ебе за момичето,а мислят как да и го турят между краката.защо момичета не забелязват добрите момчета,нормалните дето ще ги е грижа за тях,ще ги разбират,ще ги уважават и ще им помагат и няма да ги зарежат за най-малката простотия![]()
![]()
![]()
Истина е. Вече си ми приятел, ок ?
РУТИ ДОВАРО!
Е, не знам, но ако се отнася до теб една твърде вероятна причина е ти да си грозен.Първоначално написано от е не е справедливо
Нях нях нях нях нях!
Не е така!![]()
щото глеат първо външния вид и сорка ама явно не ти е провървяло веднъж, което незначи че тряяя се отчайваш и да предизвикваш съжаление по форумите
1. Какъв е проблема и ти да станеш такъв?!
2. Защо слагаш всички момичета под общ знаменател?!![]()
![]()
Така е невиждаш ли автора се е аргоментирал ... така еПървоначално написано от Presley`n`Sum
И ти предизвикваш съжаление у мен но нети го казвам нали така ?Първоначално написано от inSane_baby
Е, да. Ти изобщо не спомена, че тя предизвиква съжаление у теб.Първоначално написано от ASP
Добре, че не го направи.
Нях нях нях нях нях!
Да съжалявам я .. отново !Първоначално написано от Актрис х.Х
Вече споменах
ВТФ?Първоначално написано от ASP
Тоест... спря да я съжаляваш за малко и после започна отново?
Странно.
Нях нях нях нях нях!
DE PUTA MADREПървоначално написано от ASP
Е това явно е пределът на остроумието ти.Първоначално написано от inSane_baby
Нях нях нях нях нях!
99% sa kurvi , prosti putki i pumaci !
1 % ima na toq svqt koito stavat da gi obi4ka6 da si gi gu6ka6 i da im se radva6 kakto i te na teb . Drugite prosto gledat tqlo (визия ) или чичко паричко !
аз живея за този процент . не се отчайваи , просто всеки намира някого за себеси не е момент сега да избиеш комплекс някаде особенно в И-нет пространството . Колкото и да си хубав рано или късно те виждат що за стока си и тогава става гадно , всяка грешка е човешка ама момичетата прекаляват понякога и то с много . такаче брат ми 1% се крепи света ... Но неможем да опрекваме само тях защото и ти да си и ти ще и го мушнеш ако ти се разкрачи![]()
само куч**** си падат по такива свестните момичета търсят мили грижовни и обичливи момчета
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Не е така, тъпи са ви темите.Слагате всички под един знаменател.Такива теми бол, тази се заключва.![]()