.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    {inLove}
    Guest

На среща,но има ли смисъл?

От както се разделих с 4овека,когото оби4ам сега живота ми много се промени.Минаха месеци,но аз станах по-разли4на.Гледам отрицателно на вси4ко,от4айвам се много бързо,4есто си спомням за него.Знам 4е няма да се съберем отново,но много го оби4ам.Раздялата ми с него беше едно от най-болезнените неща,които са ми се слу4вали досега.Просто не искам този ден да се повтаря никога.Никой не беше се държал толкова добре с мен,но и никой не ме беше наранявал толкова много.Както и да е...влюбена съ в него
    И живота ми се промени.Не вярвам,4е ще срещна такъв като него и 4е някой наистина ще ме хареса.(глупаво,но наистина го мисля)Отдавна не съм излизала на среща с мом4е,но тези дни ми предстои такава. Настройла съм се толкова отрицателно сякаш не е възможно 4овека да ме хареса и отново ще си остана с любовта по бившия си приятел. Колкото и глупаво да ви зву4и наистина го мисля и непрекъснато си го внушавам.Искам да престана,но не става.Така си пропилявам времето.Незнам какво ще стане на тази среща,не о4аквам абсолютно нищо.Дори се 4удя дали да не я отменя за по-добре.Просто съм тотално от4аяна и сигурно ще от4аям и 4овека срещу мен. Какво да правя ве4е?4увствам се сякащ няма изход от тази ситуация. ;(

СТОП ! Дигни глава от клавиатурата и мокрото от сълзи и погледни шибания монитор много внимателно! Така раздялата с някогго е тежка но GET OVER IT DAMN! Кфо сега възнамеряваш да стойш като затворник у вас и какво ще промени тва ? Ще се върне любовта ви ли ? Съмнявам се ! Живота продължава и има толкова много неща пред теб който ще ти се случат ! И съм сигурен че това да седиш в ъгъла и да цивриш за миналото няма да ти помогне отивай на тая среща тя ако не друго ще те разсее малко ще се отърсиш не е нужно нещо друго да се случва приятен лаф и това ти е достатучно за сега!

КАЖЕТЕ НЕ НА САМОСЪЖАЛЕНИЕТО, ТО Е ВАШ ВРАГ !

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    СТОП ! Дигни глава от клавиатурата и мокрото от сълзи и погледни шибания монитор много внимателно! Така раздялата с някогго е тежка но GET OVER IT DAMN! Кфо сега възнамеряваш да стойш като затворник у вас и какво ще промени тва ? Ще се върне любовта ви ли ? Съмнявам се ! Живота продължава и има толкова много неща пред теб който ще ти се случат ! И съм сигурен че това да седиш в ъгъла и да цивриш за миналото няма да ти помогне отивай на тая среща тя ако не друго ще те разсее малко ще се отърсиш не е нужно нещо друго да се случва приятен лаф и това ти е достатучно за сега!

=D>
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Ех, деба, мноол добре казано!
    Наистина, не си помагаш, а ако сама не си помогнеш, принца на бял кон едва ли ще дойде да те спаси. Май почти всички сме минали през това, а и има още хора, които го преживяват в момента. Наложи си да спреш да мислиш за това и не бъди сладохарактерен плужек!

Give me your best shot motherfucker!

Стига вече...трябва да го забравиш колкото и недупостимо да звучи за теб!Той не те заслужава!Той си е играл с теб!Това момче не заслужава нито една тфоя сълза!Не се настройвай лошо за тази среща тя ще ти се отрази по-добре!Иди и не се отчайвай!Излизай с приятелки,забавлявай се недей стоя в къщи и да мислиш по цял ден за него!Това няма да промени нищо!Продължи живота си и се опитай да го забравиш!Аи успех мила
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Ехеее какви са тия приказки...и то от млад човек НЕДЕЙ ТАКА. Явно ти много обичаш бившия си приятел, но явно той не е споделял чувствата ти щом те е наранил...Трябва да го забравиш и да гледаш напред. Ето сега имаш добра възможност да го забравиш. Отиди на уговорената среща с оптимистична нагласа...забавлявай се....Върви с високо вдигната глава и голямо самочувствие, ако сама не вярваш в себе си и другите няма да повярват. Усмихни се на живота, така и той ще ти се усмихне.Успех

=D>
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Re: На среща,но има ли смисъл?

Цитирай Първоначално написано от {inLove}
    От както се разделих с 4овека,когото оби4ам сега живота ми много се промени.Минаха месеци,но аз станах по-разли4на.Гледам отрицателно на вси4ко,от4айвам се много бързо,4есто си спомням за него.Знам 4е няма да се съберем отново,но много го оби4ам.Раздялата ми с него беше едно от най-болезнените неща,които са ми се слу4вали досега.Просто не искам този ден да се повтаря никога.Никой не беше се държал толкова добре с мен,но и никой не ме беше наранявал толкова много.Както и да е...влюбена съ в него
    И живота ми се промени.Не вярвам,4е ще срещна такъв като него и 4е някой наистина ще ме хареса.(глупаво,но наистина го мисля)Отдавна не съм излизала на среща с мом4е,но тези дни ми предстои такава. Настройла съм се толкова отрицателно сякаш не е възможно 4овека да ме хареса и отново ще си остана с любовта по бившия си приятел. Колкото и глупаво да ви зву4и наистина го мисля и непрекъснато си го внушавам.Искам да престана,но не става.Така си пропилявам времето.Незнам какво ще стане на тази среща,не о4аквам абсолютно нищо.Дори се 4удя дали да не я отменя за по-добре.Просто съм тотално от4аяна и сигурно ще от4аям и 4овека срещу мен. Какво да правя ве4е?4увствам се сякащ няма изход от тази ситуация. ;(
    А да ти е честито !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: На среща,но има ли смисъл?

Цитирай Първоначално написано от {inLove}
    Хей, сладко момиче, карай я по-леко... На всеки му се е случвало нещастна любов, но никой не е умрял до сега от нея... Имай повече вяра в себе си! Пък дали момчето те харесва или не, еми щом иска да излезне с теб значи те харесва, я по-спокойно! Ако ти се харесаш и повярваш, че и теб има кой да те харесва, то тогава и той и изобщо всички останали ще те харесат! Хайде,отпусни се и действай и в никакъв случай не се подценявай по-този начин както го правиш по-горе, пък ка моли отменяй срещата! Айде,успехченца! \/
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си