От както се разделих с 4овека,когото оби4ам сега живота ми много се промени.Минаха месеци,но аз станах по-разли4на.Гледам отрицателно на вси4ко,от4айвам се много бързо,4есто си спомням за него.Знам 4е няма да се съберем отново,но много го оби4ам.Раздялата ми с него беше едно от най-болезнените неща,които са ми се слу4вали досега.Просто не искам този ден да се повтаря никога.Никой не беше се държал толкова добре с мен,но и никой не ме беше наранявал толкова много.Както и да е...влюбена съ в него
И живота ми се промени.Не вярвам,4е ще срещна такъв като него и 4е някой наистина ще ме хареса.(глупаво,но наистина го мисля)Отдавна не съм излизала на среща с мом4е,но тези дни ми предстои такава. Настройла съм се толкова отрицателно сякаш не е възможно 4овека да ме хареса и отново ще си остана с любовта по бившия си приятел. Колкото и глупаво да ви зву4и наистина го мисля и непрекъснато си го внушавам.Искам да престана,но не става.Така си пропилявам времето.Незнам какво ще стане на тази среща,не о4аквам абсолютно нищо.Дори се 4удя дали да не я отменя за по-добре.Просто съм тотално от4аяна и сигурно ще от4аям и 4овека срещу мен. Какво да правя ве4е?4увствам се сякащ няма изход от тази ситуация. ;(