- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще боли пак?
Moje bi vaprosa mi e glupav no mi e mn lubopitno ... sled kato za parvi pat si pravil / a sex ..... ako mine dosta vreme ot tozi parvi pat - prez koeto vreme ti ne pravi6 sex .... vazmojno li e v posledstvie ako sre6tne6 4oveka i go napravite da te boli pak kakto parviq pat ili ne6to takova?
P.S. Nadqvam se 4e uspqhte da me razberete!
Moderated by krem4et0
т.1 и т.6 от Правилата на форума!
да, само че зависи колко дълго не си правил секс от първия път,защото не става въпрос за месец-два а за няколко години ... просто се "затваряш" пак![]()
е не, не боли "като първия път". вагината поради естеството си е много послушно нещо и се нагажда кум всеки вкаран в нея член.
да бе тва е практически невъзможно
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
Да,въэможно е.по начало ,эа да спре да те боли и да се отвориш кат хората (),трябва да го направиш няколко пъти.Но ако след първият път,мине доста време ,после най-вероятно ще те боли.Раэбира се не като първият път.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
имам един въпрос: можеш ли да вокализираш в пулнота подписа си?
да с радост! в "пулнота"
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
НеПървоначално написано от batkodoki
![]()
А ти эащо се эаяждаш?
[size=7][b][u]fosse cos
кога, къде и с какъв арбитър. бившия админ на сайта става!Първоначално написано от L0veG00d
Mislq,4e 6te te boli pak,no po-malko ot parviq pat.
da opredelenoПървоначално написано от krem4et0
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Правила ли си секс...изобщо виждала ли си мъж?Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?