.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Възможно ли е да съм забременяла?

zdraveite.imam sledniq vapros.s gadjeto go pravihme minalata srqda i togava ako slu4aino sam bila v ovulaciq,poprincip mi be6e 21 den i e stanala belqta,to 6te mi doide li tazi sedmica/poprincip trqbva da mi doide tiq dni-utre/ako sam zabremenqla i moga i da sam spokoina 4e ako doide nqma problem,za6toto mi obqsnqvaha 4e moje organizmat da ne e reagiral o6te i da ti doide?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен
    ne moga da te razbera oba4e ovulaciqta ti na e na 21-viq den
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide
    абе как ще ти е 21 дена овулацията?знаеш ли какво е овулация изобщо?
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    da,razbira se.i tova 4e pri pove4eto ena 14tiq den,ne zna4i 4e e taka pri vsik4i.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ако се съмняваш дали си бременна си направи тест.

Изчакаи да видиш дали ще ти доиде и ако ти доиде-ок,но ако не-направи си наистина едно тестче
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    абе как ще ти е 21 дена овулацията?знаеш ли какво е овулация изобщо?
    Не че нещо ама си мисля,че се е опитала да каже 21-ви(като дата) не че трае 21 дена.

П.п Авторке подреди си мисълта малко,че не прелича на нищо.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Guest
    mersi za saveta,ama az mai 6te se pritesnqvam daje ako mi doide mai mai.ne znam,kato stavat takiva ne6ta i kolkoto i hladnokraven da si i ti se 6a6ka totalno mozaka

mersi za saveta,ama az mai 6te se pritesnqvam daje ako mi doide mai mai.ne znam,kato stavat takiva ne6ta i kolkoto i hladnokraven da si i ti se 6a6ka totalno mozaka
    Ми като не си обмислила положението така е.! Мислете като правите секс бе..

Guest
    ee,ako stava6e samo s mislene....pak i pomislihme,prosto stana gaden gaf.predpolagam 4e se slu4va.ama ideqta e 6to vse na mene?

ee,ako stava6e samo s mislene....pak i pomislihme,prosto stana gaden gaf.predpolagam 4e se slu4va.ama ideqta e 6to vse na mene?
    Замисли се що на тебе?Близко е до ъкъла.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    +1
    Толкова ли е сложно да се сетиш
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    ami kato si pritesnem obiknoveno ne misli6 mn trezvo i smqtam 4e mn golqma 4ast ot horata vav foruma pi6at i pitat to4no po taq pri4ina.iskat i 4ujdo po-obektivno ako se nameri mnenie

Guest
    ако правилно съм те разбрала, се чудиш дали ако ти дойде все още има възможност да си бременна. Отговорът е: не! ако имаш нормална менструация, както друг път, не си бременна. Организмът реагира веднага, другото са врели-некипели!

ако ти дойде няма шанс да си бременна...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако съм те разбрала правилно, гаф е станал на 21-ия ден от месечния ти цикъл, т. е. овулация тогава е малко вероятна. Не си бременна, но си направи тест на първия ден от закъснението за всеки случай.
    Ако, обаче, овулацията ти е на 21-ия ден, вече не е много добре, тъй като това означава, че цикълът ти е с продължителност около 40 дни при максимална продължителност 35! Освен тест, не е зле да отидеш на гинеколог да те прегледа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Направи си тест, за да не се притесняваш излишно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]не можах да те разбера..написала си го доста неясно
    Прочети го още веднъж

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f

Град
    kadeto iskam
    vseki den ima takava tem - vuzmojno li e da sum bremenna! Pisna mi praite si smetkata predi da si go rugnete i nqma da se 4udete dali moje da ste ili da ne ste bremeni baaax mu maikata

6ansa za bremennost e mn golqm,no spored men ne si bremenna.Nemoje za 7 dni da stane ne6to.Po-dobre si napravi test i 6te vidi6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си