- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм забременяла?
zdraveite.imam sledniq vapros.s gadjeto go pravihme minalata srqda i togava ako slu4aino sam bila v ovulaciq,poprincip mi be6e 21 den i e stanala belqta,to 6te mi doide li tazi sedmica/poprincip trqbva da mi doide tiq dni-utre/ako sam zabremenqla i moga i da sam spokoina 4e ako doide nqma problem,za6toto mi obqsnqvaha 4e moje organizmat da ne e reagiral o6te i da ti doide?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ne moga da te razbera oba4e ovulaciqta ti na e na 21-viq den
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ami da,napisala sam go malko slojno.da,ovulaciqta mii e na 21 den,pravih seks i prezervativa se skasa.ako sam zabremenqla,to ima li vazmojnost li da mi doide na 28miq den ili kato bremenna ve4e ne trqbva da mi idva?ideqta e 4e ima samo 7 dni mejdu seksa i datata v koqto trqbva da mi doide![]()
абе как ще ти е 21 дена овулацията?знаеш ли какво е овулация изобщо?Първоначално написано от Анонимко
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
da,razbira se.i tova 4e pri pove4eto ena 14tiq den,ne zna4i 4e e taka pri vsik4i.![]()
Ако се съмняваш дали си бременна си направи тест.
Изчакаи да видиш дали ще ти доиде и ако ти доиде-ок,но ако не-направи си наистина едно тестче![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Не че нещо ама си мисля,че се е опитала да каже 21-ви(като дата) не че трае 21 дена.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
П.п Авторке подреди си мисълта малко,че не прелича на нищо.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
mersi za saveta,ama az mai 6te se pritesnqvam daje ako mi doide mai mai.ne znam,kato stavat takiva ne6ta i kolkoto i hladnokraven da si i ti se 6a6ka totalno mozaka![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ми като не си обмислила положението така е.! Мислете като правите секс бе..
![]()
ee,ako stava6e samo s mislene....pak i pomislihme,prosto stana gaden gaf.predpolagam 4e se slu4va.ama ideqta e 6to vse na mene?![]()
![]()
Замисли се що на тебе?Близко е до ъкъла.Първоначално написано от Анонимко
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Толкова ли е сложно да се сетиш![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ami kato si pritesnem obiknoveno ne misli6 mn trezvo i smqtam 4e mn golqma 4ast ot horata vav foruma pi6at i pitat to4no po taq pri4ina.iskat i 4ujdo po-obektivno ako se nameri mnenie
ако правилно съм те разбрала, се чудиш дали ако ти дойде все още има възможност да си бременна. Отговорът е: не! ако имаш нормална менструация, както друг път, не си бременна. Организмът реагира веднага, другото са врели-некипели!
ако ти дойде няма шанс да си бременна...![]()
Ако съм те разбрала правилно, гаф е станал на 21-ия ден от месечния ти цикъл, т. е. овулация тогава е малко вероятна. Не си бременна, но си направи тест на първия ден от закъснението за всеки случай.
Ако, обаче, овулацията ти е на 21-ия ден, вече не е много добре, тъй като това означава, че цикълът ти е с продължителност около 40 дни при максимална продължителност 35! Освен тест, не е зле да отидеш на гинеколог да те прегледа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Направи си тест, за да не се притесняваш излишно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Прочети го още веднъжПървоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
6ansa za bremennost e mn golqm,no spored men ne si bremenna.Nemoje za 7 dni da stane ne6to.Po-dobre si napravi test i 6te vidi6.