- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали лъже
Здравейте, абе чатим си с едно момиче по скупе ама ме съмнява да не са едни приятели да ми правят номера... дайте някакъв начин да разбера дали е така, а ако не си правят ташак малеееййй...!!!
Поисках номера не го даде с тъпо обяснение, поисках да влезе в мирк за да видя ип-адреса нямала защото я трупали с вируси плс хелп...
А има ли някакъв начин да видя ип-адреса по скупе?!
Интересно... Защо FEN_NA_MOTORI си изтри темата и я пусна пак тук като гост?Първоначално написано от сад
Нях нях нях нях нях!
Защото аз съм брачед му а той каза да не пускам от неговото име!
Първоначално написано от Актрис х.Х
Наистина няма логика, защото ние знаем, че е идиот отдавна. Какво има да крие повече?
И за всеки случай реши преди това да му влезеш в акаунта.... Определено внасяш някаква тайнственост...Първоначално написано от сад
Нях нях нях нях нях!
Първоначално написано от сад
Значи сте генетично тъпи?
Не не съм му влизал в акаунта просто, като вляза в този сайт и то автоматично си влиза неговото име!
Че ти нямаш ли си твой компютър?!Първоначално написано от сад
![]()
В такъв случай се оказва, че идиотизмът на братовчед ти е семейна черта.Първоначално написано от сад
Нях нях нях нях нях!
Аз съм му нагости до петък ! Не съм вкащи!Първоначално написано от AFT
abe da te pitam ti kak se kazva6 za6toto edni fr v momenta pravqt ne6to takova na edin...
Стоян се казва, но не не са твойте приятелиПървоначално написано от Анонимко
![]()
значи ти и братовчед ти си чатите с "това момиче". То е ясно че бъзик. Нито иска да влиза в мирк нито ти дава номера си ем ко повече искаш.
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
Не само аз си чатя с нея , а сега съм му на гости (до петък)...Ползвам неговия компютър!!!Първоначално написано от L0veG00d
![]()
ем тогава прати братовчед си на разузнаване и да разбере дали си праят базик с тебе
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
Е те ще кажат нали?!![]()
Ти като имаш гордееш ли се с този факт... Не всеки има възможноста да си го позволи ...Първоначално написано от AFT
В такъв случай е напълно нормално да се гордее. о_@Първоначално написано от ASP
Нях нях нях нях нях!
Браво на нея -.-Първоначално написано от Актрис х.Х
Не знаех, че гордостта е достойна за похвала... но все пак... това си е твое мнение.Първоначално написано от ASP
Нях нях нях нях нях!
Първоначално написано от ASP
Така де...
Първоначално написано от ASP
Хаха, забавен си. Всъщност не си. По-скоро си идиот. Дам, идиот си.
А някой да пусне нещо нормално в тази тема?
Можеш да му вудиш ИП-то и през скайп![]()