- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предметът с най-голяма сантиментална стойност за вас...
Какъв е той?...и каква е историята му?![]()
много са ейй пак се засичаме![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може да прозвучи смешно и банално, но за мен това е една снимка. Снимка, на която изглеждаме толкова щастливи...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ах..ами едно малко дървено топче,с цветенце на него,което е част от герданче.. когато МУ (да с главни букви) се скъса,докато се гушкахме в градската градина и мид аде единственото останало топче..
Ех..защо изобщо се сетих![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
еми среброто ми :обеци,прустен и гривни4ка.ми зна4и обеците ми са за една коледа от баба ми,а прустенут и гривната от жуина пак за една коледа:P
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Много са..
Снимки...
Логове в Мирк...![]()
Както и много малки подаръчета
Още много...
ООООО много са..
Една уфца погарена от мъжо ми....
Една гривничка пак от него......Тя е такава от онея шашми на туборг май беше бирата![]()
Една гривна от сестра ми(това е първото и единствено нещо което някога ми е подарявала...)
И може би тея раути където ми висят на врата
.....
ааа да и раницата ми...която мнооооооого обичам![]()
май е тфа
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Имам едно одеалце, със разни зелени и бели шарки, което си пазя от малка. Цялото е оръфано и раздърпано, ама аз пак си го обичам ии всяка вечер заспивам с него. Казва се Цуци![]()
баси колко лигаво и гнусно звучи..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Едно камъче, на което пише Beloved Daughter!![]()
Супер изтъркано, но едно мече от бившия ми приятел.Наистина много си го харесва и седи до леглото му.История няма.Казва се Пипии е купено от магазин.
мамка му...нямам такова нещо![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Плюшеният МИ мечо,който всъщонст го откраднах от сестра ми , но го ОБИЧАМ !
И имам една кутия червена със спомени....
ами една полувинка от сърце...подарена ми от един много важен човек за мен
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Ми компа и дисковете на Диабло 2 и Red Alert II колко безсънни нощи съм прекарал с тези 2 игрии![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
и аз нямамПървоначално написано от _SL_
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
mi za men e edin ogromen pliu6en slon,koito kato bqh na godinka mi podari vui4o mi...vqrno mnoy e odurpaj na dupki...ve4e mu nqma i o4iteskusaha mu se u6ite po-malko,no puk mi e bezcenen!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
един красив минерал с малко слонче върху му, поставен в кутийка от бонбони нестле между пухкав памук; прикрепено с едно опушено свитъче хартия с мн мили и искрени пожелания![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
ми.. една голяма мечка която бившия ми подари когато направихме 6 месеца мн си я обичкам :P
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ами..има доста предмети,които имат сантиментална стойност за мен..един от тях е едно синьо плюшено мече от приятеля ми,казва се..Наско..хаха..защо ли?друго..амии една жаба,която ми виси на врата,пак от милото ми![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
И аз нямамПървоначално написано от tainstvenata
![]()
What you give is what you get!
Пандата ми, която ми е подарък за една Коледа от леля.. Много си я обичам, винаги си стои на леглото ми и не давам на никакви малки дечковци, които идват у нас да се доближават до нея..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Мии значи за мен са една мъничка шишарка - подарък от сестра ми...рахзождахме се в гората веднъж и тя се спъна някъде...и падна...и след като стана беше обрала няколко шишарки и едната подари на мен!![]()
Другото е една малка кожена торбичка в която има камъче от Рила...много красиво камъче, подарък ми е от приятелят ми!Казва, че бил зареден с енергията на планината...и си я мъкна тая кожената торбичка навсякъде с мен!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Как е 'викинг' в женски род?!О.о
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns