- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да остане в България?
според мене няма значение дали е на 13, 14, 15 и т.н... знам много случай на момичета който знаят какво искат.. не всички са бебета.. колкото до автора на темата... направи тва което те посъветваха и.. после да кажеш кво е станало![]()
Здравейте,
Сори сега сядам и за това ся пиша.Бяхме на вечеря с нея снощи и дума не казах.Другиден има РД и заминава-гадно се получи,а?Аз съм на 15,какво толкова питате,бе-идиот съм на колко да съм-24?!![]()
Както и да е днес ще се разходя с нея из града и пак нищо няма да казвам![]()
![]()
И ще пиша довечера.Мерси за всичко.
П.П.Снощи не писах щото тя спа тук в нас и щеше да види темата,ся пиша като се услушвам като прасе в трастика.Сори просто не можах не ми се сърдете,иначе си спазвам обещанията.До довечера.
Чао.
Ваш:Стако
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
Всичките сте прави ама аз съм малоумен тапунгер(ако така се пише).Както и да е казах,че ще я оставя да прави каквото ще-тя ся си тръгна и нз изобщо дали ще ми се обади.
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
Сериозно. Какви са тия родители? Да дават на детето си на 13 години да спи в гадже. Аз ако разбера, че 13 годишната ми щерка си има гадже. Не, че харесва някой или той нея, ще я спукам от бой. Преди 15 никакви целувки, преди 18 никакъв секс. Каква е тая свободия?
ми и на мен преди години ми даваха да спа при гадже![]()
Извинявай, ам ако моит дъщери правят секс на 11 и половина и на 13 след запой в дискотека(3 незаконни неща на 1 път), значи съм се провалила тотално като родител. Бих си теглил куршума.Първоначално написано от Sexy_girl4eto
Късмет !Първоначално написано от krem4et0
ХАхаХАхХЬахьХЬАхахаахахХА ХахАХАХАХАхаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей пич аре разказвай бе какво стана?
![]()
![]()
![]()
Иначе си много културен ЕВАЛА \/
По темата: Остави я сама да реши а и ти си още на 15 и това ти е първата сериозна връзка!!! А знаеш ли още колко такива ще имаш? Така че живей си живота... А и тя е на 13... Леле кефите ме ХАахАХАХхахаХАХаха Сорри!!! Чустваш се влюбен? Да първият път винаги е така!!! Дори и след раздялата боли! Но всичко отминава... Мислиш си да тя е идеалната голяма пичка някакви такива диващини, но всъщност още доста ще минат и заминат и аз съм мислел като теб като бях на твойте години! Късмет! И кажи как свърша цялата история!
И на мен не ми се струва редно да искаш да остане при теб, да изключим това, че е на 13 и е даже незаконно. Не знам какви са тези родители, които приемат така спокойно, че 13 год. им дъщеря ще живее при гаджето си. Но това си е тяхна работа. не я притискай и ако реши да замине приеми решението и.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kupi i neshto![]()
Немога да разбера що за родители биха оставили детето си ( на 13 тя е все още дете ) в България да живее при приятеля и... при положение, че тя е на 13 една възраст в която може да си мени мнението постоянно, и при положение че те няма да са тук.....за мен това не е нормално....
По темата щом родителите са и разрешили остави я сама да реши. Ако се опитваш да я накараш само ще я отблъснеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..