- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Примерни у-ци ли сте
Бягам само когато целия клас се навие, а това се случва много рядко... иначе си пристигам навреме за даскало и след междучасията не закъснявам...
В първия ми клас говора за този от 1-7 клас.Там в началото не бях бях мноо примерна но от 6 клас ме хвана лиготията и отгава го карам от дъжд на вятър.обаче си ходя на даскало закъснявам рядко и бягам ако сме целия клас
хахах и аз такаПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
не ходя само когато съм болен/болнаПримерна съм.
Първоначално написано от music_pirate
Same here.Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
И аз така.Първоначално написано от CuRly Doll
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Абе опитвам се да бъда примерна, но някой път не се получава![]()
>>> House Music <<<
Горе-долу.
<3 ^^
В никакъв случай не съм от примерните..
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Попринцип съм примерна и си ходя на даскало. Здрава съм като камък и затова рядко излизам болнични ( да чукна на дърво), но има някои дни, в които яко ме хваща хормона, отивам рева на доктора, че ме боли стомаха и си вземам три дни отпуск. АКо примерно има много контролни, класни .... После се ядосвам на себе си, защото на класно е много по-хубаво да си с целия клас и да закачиш от разни места някоя задача. Редовно бягам от физическо. Мегатъп предмет ми е. Не ми дреме. А модулни часове по физичеко? Абсурд да вляза.
Memento moriendum esse!
Мии примерно дете съм.Ако целия клас бяга, съм с тях, разбира се.А иначе отсъствам само когато съм болна.
Ми ддз...не обичам да бягам..но не само по това се определя дали си примерен...някъде по средата би трябвало да съм![]()
O, ами аз съм отличничка по принцип. Обаче, много често "боледувам" за 3 дни или седмица. Също много често ми "пада кръвното" и се налага да се прибера у дома...Сутрин най-редовно закъснявам /все пак трябва да ям/, както и за различните часове.
Но се справям добре с материала.
Най-примерния![]()
известен съм като "човекът с 0 отсъствия"![]()
ми всеки ден съм там .. болен или не там ..![]()
Бягам,когато имам работа и не ми стига времето или когато целият клас бяга :P Иначе си седя в часовете и си слушам музика или си бъбрим с приятелки.![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
su6toto
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Хахах смешници.
Вие до това ли свеждате примерния и непримерния ученик? На такива, дето бягат и останлите.
Като изключим триете мнения: "Не съм примерен/на", в цялата тема, всички други си мислите, че непримерните ученици са тези, които бягат.
Хах голямото геройство да избягаш. Сигурно много "лоши" се чувствате като бягате.
Жалки сте в добрия смисъл на думата
Въобще не знаете какво е "непримерен", "лош" и т.н.![]()
Всички отговориха така,защото въпроса е зададен по грешен начих или заглавието не е подходящо.Не може да ме питат дали бягам и аз да отговоря дали мълча в часовете,дали се подмазвам на даскалите,дали си пиша домашното и т.н..Първоначално написано от thefreak
П.С.Сигурна съм че повечето знаят какво е примерен ученик,но въпроса и анкетата са такива!![]()
![]()