- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Примерни у-ци ли сте
и аз така само че нашия клас никога не се навива целия да бяга.се остава некой дъб!!!Първоначално написано от sladku_bebzi
Значи попринцип си ходя редовно,но не мисля,че съм примеренВинаги съм гледал да правя някакви щуротии така ще бъде и занапред........
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
чесно казано ваобще ... Дано тази година малко повечко да се спирам в даскало че иначее.. ххаха :P :P
мда примерна сам.. е когато бягаме ,бягаме сички разбира се..и когато сам болна не ходя..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
ми често се случва да ми се доходи на кафенце![]()
отоговорих 1.всеки ден съм там,родителите ми плащат данъци,за да има къде да уча,а не да се мотая из кафенетата.
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
е то примерен ученик не е само да не бяга от час
ти можеш да си стоиш ама да напрайш даскала луд..![]()
а попринцип от такава гледан точка съм примерна
не обичам да бягам
и просто няма по кво ..
..и с кой
Примерна... ами определено се правя на такава.Но ми иде да захвърля цялото училище със всичките му глупости и да се чупа. Но не го правя.
А мнооого искам. Но продължавам да си стоя. Сякаш мога да ида някъде... ?!
Но да знаете: КАТО ЗАВЪРША ЩЕ ЗАПАЛЯ УЧИЛИЩЕТО!!!![]()
И аз такаПървоначално написано от ^AnGeL_KisS^
![]()
Don't worry, be happy!
Личи си- пише се вЪобщеПървоначално написано от baby`s
![]()
Don't worry, be happy!
Хаха...ние какви преживявания сме имали с класа за бягането...!!!Вси4ки се прикриваме,като ни питат къде са 9,18,20,23,24 номер(примерно) казваме,4е не са идвали на у4илище цял ден или 4е не знаем...Бяхме се наговорили веднъж да бягаме целия клас без изкю4ения,защото ходихме някъде с госпожата и след тва се върнахме в даскалото и тряяше да стоим там 1-2 4аса само...Тааа...вси4ки казват,4е ще избягат,оба4е го направиха само няколко 4овека...10-11
.Аз и още няколко 4овека 3-4 ни беше шубе и останахме.След 10 мин.избягалите се върнаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Не,не съм бягала(за сега)
Ами мисля,че съм примерна...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Бягам, само когато бяга някой с мен... пък и не виждам смисъла да бягам.. освен, че няма да уча.. хаха.
Иначе, не съм много примерна, но не съм и зубърка...
Обикновена работа, нормална
Sredna rabota.Ponqkoga kato mi se obadi myrzela i si ostavam vkyshti da pospq![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Класа ми е хипер спекан и никога не се навиваме. А сама едва ли ще избягам ..![]()
ami za otsystviqta nqmam nito edno za taq godina(vse oshte)inache v chasovete ne se dyrja mn prilichno. Kato bqgame ili bqgame tvama trima ili celiq klas(sam ne trygvam nikoga) Te daskalite po princip ne pishat mn otsystviq, az i za tva nqmam inache ako pisheha da sym fanal kyra otdavna
![]()
![]()
.влизам във които час ми кефне
абе я не ме занимаваи ше ти ходя на даскало как пък не
^^, тия двете......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!