- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От кой отбор сте ?
Пирин (Бл)
ЦСКА
Левски
Локомотив София
Черноморец
Славия
Литекс
Ботев Пловдив
Черно море
Спартак Варна
Видима Раковски
Вихрен
Марек
Беласица
Локомотив Пловдив
Берое
От както се помня съм от ЦСКА и нямам намерения да предам любимия ми отбор...
Ти си ебаси нещастния олигофрен. Явно омразата ти към ЦСКА е водеща пред това да си фен на Лефски или който и да е друг отбор, което показва категорично що за нещастно злобно човече си.Първоначално написано от Кежуал6тиАклас
САМО ЦСКА
ЦСКА!!!
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от DJ_Mrav4o
Викаш две години ЛЕВСКИ като мачкаше на ред, беше модерно да си от ЛЕВСКИ, ама сега като са зле ще ги сменяш. Нещастник. Предлагам ти да станеш фен на Челси, Ливърпул, Арсенал, Ман.Юнайтед, Барселона, Реал М, Валенсия, Депортиво, Атлетико М, Милан, Интер, Юве, Рома, Байерн - така винаги ще имаш отбор, който да е на върха и на домашната сцена, и в Европа. Ако случайно всичките се издънят имаш още: Щутгарт, Аякс, Фейенорд, ПСВ Айдховен, Лион, Севиля, Марсилия, Дортмунд, Шалке, Вердер, Бенфика, Порто, Панатинайкос, Олимпиакос, Спортинг Л, Зенит, Спартак М, ЦСКА М.Първоначално написано от Blackrapir
След отклонение от темата да спомена, че съм от ЛЕВСКИ
Левски![]()
Ботев Пловдив![]()
Be HappY
ДОРОСТОЛ!
Попринцип от Левски, но в момента са пълна трагедия, както и цялото ни първенство, българският футбол в момента заслужава да бъде забранен!![]()
ChoCoGirL..!
подкрепям ChoCohoLiC бг футбола в момента е пълен цирк , вече парите са най-важните , а не самият спорт![]()
![]()
а иначе откакто се помня съм си от Ботев Пловдив![]()
Що си мислиш, че само в българския футбол парите са най-важни? В Англия какво мислиш, че парите не се гледат ли, или в Испания, Германия? Че ако там не се въртяха стотици милиони евро всяка година едва ли първенствата им щяха да са това, което са. Дай да имаме и ние в българското първенство по стотина милиона на година и да видиш дали българския футбол няма след 3-4 години да е сред най-силните в Европа, ама няма такива изгледи за следващите няколко столетия като гледамПървоначално написано от born.to.shine
![]()
Само Левски...![]()
![]()
Каде е Сливен еее![]()
![]()
Get what you can and never get back
ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Левски![]()
Суетата.Моят любим грях.
Само ЛЕВКИ!![]()
леко бе хулиган ше изплашиш целия форум с тоя мухозолПървоначално написано от dorostol2003
![]()
![]()
![]()
![]()