Естествено, че ще ти говоря така, защото наистина се държиш като пълен идиот и простак... Как ще изписвам името на отбора ти- ами научи се и ти да изписваш правилно ЦСКА преди това, иначе за мен футболния отбор на Лефски няма нищо общо с Апостола Васил Левски, който е Национален герой на всички българи без значение на политическите им, футболните им и каквито и да било пристрастия. Просто не свързвам по никакъв начин отбора ФК Левски с Васил Иванов Кунчев- Левски, това е и няма как иначе, какво общо може да има между футболен отбор и борец за национална свобода? Това че носите неговото име по никакъв начин не ме задължава да свързвам отбора ви с него. Не се заяждам, просто си изказвам собственото си мнение, никой левскар не искам да засегна (от свестните и с акъла си, а не такива като тебе).
Иначе ти виж миналото на собствения си отбор, тогава говори за миналото на моя. Щото иначе изглеждаш на същински комунист- винаги гледаш в чуждата чиния и все другите са лоши, ти и твоя отбор хубави... И винаги имаш готово оправдание пак типично по комунистически...
ПП. И миналото на отбора си го знам много добре, точно затова се гордея, че съм фен на отбора на Българската Армия, единствената останала свястна институция през целия период на Следосвобожденска България- и по царско време, и по комунистическо даже, та и сега, когато имаме 300 000 армия цифром и словом...