- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От кой отбор сте ?
Пирин (Бл)
ЦСКА
Левски
Локомотив София
Черноморец
Славия
Литекс
Ботев Пловдив
Черно море
Спартак Варна
Видима Раковски
Вихрен
Марек
Беласица
Локомотив Пловдив
Берое
Естествено, че ще ти говоря така, защото наистина се държиш като пълен идиот и простак... Как ще изписвам името на отбора ти- ами научи се и ти да изписваш правилно ЦСКА преди това, иначе за мен футболния отбор на Лефски няма нищо общо с Апостола Васил Левски, който е Национален герой на всички българи без значение на политическите им, футболните им и каквито и да било пристрастия. Просто не свързвам по никакъв начин отбора ФК Левски с Васил Иванов Кунчев- Левски, това е и няма как иначе, какво общо може да има между футболен отбор и борец за национална свобода? Това че носите неговото име по никакъв начин не ме задължава да свързвам отбора ви с него. Не се заяждам, просто си изказвам собственото си мнение, никой левскар не искам да засегна (от свестните и с акъла си, а не такива като тебе).
Иначе ти виж миналото на собствения си отбор, тогава говори за миналото на моя. Щото иначе изглеждаш на същински комунист- винаги гледаш в чуждата чиния и все другите са лоши, ти и твоя отбор хубави... И винаги имаш готово оправдание пак типично по комунистически...
ПП. И миналото на отбора си го знам много добре, точно затова се гордея, че съм фен на отбора на Българската Армия, единствената останала свястна институция през целия период на Следосвобожденска България- и по царско време, и по комунистическо даже, та и сега, когато имаме 300 000 армия цифром и словом...