- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От кой отбор сте ?
Пирин (Бл)
ЦСКА
Левски
Локомотив София
Черноморец
Славия
Литекс
Ботев Пловдив
Черно море
Спартак Варна
Видима Раковски
Вихрен
Марек
Беласица
Локомотив Пловдив
Берое
Аха, ти чети само Дон Балон (по-точно казано Дон Галфон) и ще ми говориш, че си с всичкия си... Още по-лошото е, че вярваш на всяка една лъжа срещу ЦСКА, която напишат там съвсем умишлено...
Ми това същото правителство на БСП не даде ли преди броени месеци орден "Стара планина" на комсомолския секретар Баткофф?! Нали сте опозиционен отбор бе?! Що така... А този същия Батков освен това купи наскоро и комунистическия вестник "Дума"...
Donbalon.eu: Батков купува в-к "Дума"
Батков съживява комунистическа светиня
Шефът на Левски Тодор Батков е фаворит за закупуването на контролния пакет акции на комунистическата светиня вестник Дума, предаде donbalon.eu.
"Вестник Дума ще излиза, бъдете спокойни", заяви вчера по време на празника на БСП и премиерът Сергей Станишев. Според запознати със ситуацията досегашният издател на на в-к Дума, който е наследник на Работническо дело Петър Манджуков вече се бил договорил с Батков за прехвърлянето на акциите.
Както е известно синът на Манджуков - Ивайло движеше делата във футболния тим Родопа заедно с довереното лице на Батков - мениджъра Петьо Заберски. Другият кандидат за вестникa на социалистите е Добромир Гущеров, но хората от ВС на БПС смятат, че именно Тодор Батков е човекът, който може да възроди вестника. Както е известно босът на ПФК Левски е издател на в-к Стандарт. Идеята на червените лидери е да се създаде пресгрупа, която да се противопостави, както на "168 часа", така и на "Монитор".
http://www.sport1.bg/sport1/node/92254
Айде сега ми говори, че нямате "нищо общо" със сегашната власт, която е подкрепяна най-вече именно от вашия любим комсомолско-комунистически (уж "бивш" такъв) президент другаря Батков![]()