Цитирай Първоначално написано от deFakto
Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от deFakto
Цитирай Първоначално написано от kristo
Само ЦСКА
А бе казано по-човешки става ! Чакаме ми в Пловдив пролетта,доста напрегнат мач ще е .
Да, ще видим за какво става дума, надявам се все пак Локо да са по-силни от това, което показаха есента и на турнира в Албена, че иначе твърде на зле вървят нещата...
Нормално е Локомотив да не покаже пълния си потенциал в Албена ,не че имаме такъв в сегашно време ама аиде : ) А колкото до шампионатния сблъсък ,тогава и ние сме на трибуните, и горе-долу се уравновесяват нещата .Ама според мен мача в Пловдив с вас е Х2 ... Важното е да победим Ботев все пак ,това ни оправя сезона отвсякъде !
Всъщност имате качествени млади момчета и можеби като на нас проблема ви е в собственика... Щото футболисти като Анатоли Тодоров, Димитър Илиев, Даксон и т. н. са качествени за родните стандарти, но явно проблема е друг, а и тренера ви не е от най-качествните ми се струва, макари да ви е клубна легенда.
Иначе ЦСКА и Локо винаги сме правили качествени и честни мачове, това не може да се отрече, а Локо винаги е бил един от отборите, които най-много ни е затруднявал дори и когато не е във форма. Така че предпоставка за дерби Локо-ЦСКА определено има, но все пак факта е, че ние имаме по-големи шансове да спечелим наистина.