- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От кой отбор сте ?
Пирин (Бл)
ЦСКА
Левски
Локомотив София
Черноморец
Славия
Литекс
Ботев Пловдив
Черно море
Спартак Варна
Видима Раковски
Вихрен
Марек
Беласица
Локомотив Пловдив
Берое
Отворко, сериозно ли мислиш, че някой го е страх от селското ти отборче и шайка пропаднали смешници, даже SS си сложили. Спрете гледането на филми бе майна, не е полезноПървоначално написано от tsoko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Публиката на Уефски не заслужава такъв отбор може ли да мълчат се едно правят 40 на яйкой а тия от Дебрецен да им се гаврят на стадиона и факли да им палят :X
Support your local club!!!
цялата фамилия сме левскари, при нас чорба не може да вирее![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Не вярвам да не похапвате градинарска чорба в тая жегаПървоначално написано от OstraPisalka
![]()
яката работа, от Пловдив и да се подкрепят софийските отбориПървоначално написано от OstraPisalka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Че кое му лошото? Левски не е само софийски отбор, има фенове в цяла България, за разлика от повечето други, които имат фенове само в града, от който са.Първоначално написано от tuzaro
Няма лошо обаче е тъпо да не подкрепяш отбора си от града.Първоначално написано от aresmurt
Е още по-тъпо да си фен примерно на отбора от града си и на някой друг от големите. К'во правиме като играят по между си ?
Ета има ли питане аз съм от БОТЕВ ВРАЦА но ходя на мачове и на ЦСКА когато играят за турнирите заради тръпката ако играят двата отбора много ясно че БОТЕВ ВРАЦА ДО ГОРБ !!!
а що трябва да си за някой голям отбор?!?Първоначално написано от aresmurt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Точно така не всичко се върти в София това е проблема разбирам бъди фен примерно на Левски или на ЦСКА но в границите на нормалното.Вместо хората да ходят на градските стадиони седят си в къщи и гледат някой друг отбор дето не са му ходили и на мач.Аз с удоволствие ще пея БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ ако дойдат във ВРАЦА да играятПървоначално написано от tuzaro
![]()
Един отбор е на света
завинаги в нашите сърца
за нас е той религия
о-О-о-О-о-О-о-О
БОТЕВ ПЛОВДИВ НАЙ-ВЕЛИКИЯЯЯЯЯЯЯ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM ..
Локомотив Пловдив ..![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Какво е Небето Синиоо Какво е Морето Синиоо ЛЕВСИ Оле, Оле !!! Давай ЛАВИНА МАЧКАЙ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
Щото Левски е отбора на народа, а не само на град София.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Отбора на народа,след мача с Дебрецен народа какво да си мисли?
и като типично говедо показа,че и ти неможеш да пишеш на български,а колкото до Левски то като цяло нашето първенство не струва.Какво е Небето Синиоо Какво е Морето Синиоо ЛЕВСИ Оле, Оле !!! Давай ЛАВИНА МАЧКАЙ !!! Very Happy
От Нафтекс съм по принцип, но оттук изброените - Черноморец.
LEVSKI BE BULA4ETAAA!