- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко често ходите на ...
Най-малко три месеца. Не си прежалвам косата лесно и затова.![]()
Memento moriendum esse!
Всеки месец ходя да си постригвам бретона а връхчетата различно
xhau nZ koi e maLumen ti sama se narecHe BUHAL !!!!Първоначално написано от _crazy_baby_
Зависи много и от времето имам периоди в които косата ми изобщо не цъфти и други в които имам нужда 2 пъти месечно.Но всичко опира до това дали ми остава време.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
za podstrigvane 1 pat na mesec,a po-4esto hodq za izduhvane
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ддз не ходя на определен интервал от време.когато видя че е понацъфтяла и отивам![]()
Ми незнам точно,когато имам нужда тогава,но не съм се подстригвала от 3 месеца и съвсем скоро ще посетя фризъорския салон.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ami vseki mesec,moje i po-4esto,no samo za izpravqne i t.n!ina4e,ne mi cufti kosata,za tova q podstrigvam po-rqdko..nqkude na 2 meseca,moga i na pove4e,no durja da ne se izsu6ava..
Ами зависи...косата ми не цъфти много въпреки пресата всеки ден,та веднъж на 3-4 месеца...
Ами ако искам ми я освежи ведъж на 5 седмица смисъл .Иначе веднъж на 1 месец
За последно тидох миналия август, но оттогава се хванах сама да се подстригвам и така повече ми харесва. Странното е, че първият път като тръгнах, хич не ме беше страх и почнах като си направих бретон на една страна :P Иначе сега си се подстригвам всеки месец връхчетата и си оформям бретона, също си филирам малко косата![]()
През 2-3 месеца.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами аз предпоследния път като отидох доста ме острига и затова направих малко почивка (месец и половина) и пак ходих . Иначе на Месеца - веднъж =D> =D>
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
dosta 4esti4ko e kogato iskam hubava pri4eska, za6toto sama ne se spravqm dobre s kosata mi - otpred super, a otzade ujas.taka 4e ponqkoga vednyj v sedmicata,ponqkoga 3 p1ti zavisi.i zad1ljitelno na seki 2 meseca hodq na podryjka na ud1ljenata mi kosa
на месец и половина-два.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne bih iskala da vidq kosata ti ni6ty ne kazvam moji i da si dosta dobra v tova otno6enieПървоначално написано от ЕPu
P.P : Vseki mesec![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Първоначално написано от CuRly Doll
През два месеца, защото косата ми расте адски бързо...![]()
когато ми омръзне а това се случва на около 2 месеца
на 2 месеца-имам мн тъник косъм и ми е рядка косата![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
На всеки два месеца ходя да ми махат цъфтежите, а сменям цвят или фризура два пъти годишно (понякога и по-често).Лятото и зимата определено ходя по-често при фризьорката и полагам повече грижи за косата си.
![]()
3-4 месеца.Косата ми цъфти бавно и не се налага да ходя често на фризьор
Леле, ако от сега сте толкова редовни, какво ще правите на 30, примерно? Е, поне сигурно няма да имате проблеми, защото ще са ви изпокапали косите!
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
1 в месеца...косата ми не цъфти, но расте адски бързо и като съм решила, че ще ходя с бретон се налага...
Всеки месец ходя![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko