абе бях 4ула за някъф тест,дет отива6 зимат ти кръв,правят ти вси4ки необходими изследвания и разбират какво е подходя6то да яде6,т.е диетолозите например казват 4е за диети е полезно пиле6кото,но има хора,които го ядат и пълнеят,за6то ли?а с този тест 4овек разбира какво то4но е полезно и диети4но,то4но за неговият организъм
и струвало 100лв ли абе нз колко да си го наприа6 това,дават ти 2 списъка с храни които може6 да яде6,и такива каквито не са диети4ни,и не може6,и си знае6 ве4е какви диети да си прави6,съответно с какви храни,а не да дава6 луди пари за лекарства,лекари и накрая ни6то...вярно пове4ето отслабват ако пазят диета,и диетата е ка4ествена,но при вси4ки слу4аи ефекта 6те е много по голям ако знае6 какво то4но може6 да яде6...та въпроса ми е,някой знае ли за този тест?незнам как се казва6е и се 4удя как му бе6е името да видя колко пари то4но струва,мисля да си направя
стига да не е много скъпо де...бях разбрала 4е в сф имало някфо място ама къде се намира6е..
някъде към кр.село ли.. абе незнам,ако имате някаква информация давайте я!!! разбрах 4е един 4овек с този тест,и тези храни които е могъл да яде и ги ял,без да спазва някакви сложни диети,свалил 50-60кг,а той си бил доста едър.. така4е нз,кажете ако вие знаете не6то
[-o<
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.