- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешко мнение
Значи запознахме се с едно момче нали пишем си по skype ходим на кафе прави и тн и той се не ми предлага а аз мн му се кефями се кефи. Как смятате момчета ако другия път като се видим просто му кажа че е сладък и го целуна сичко ок ли ше е или иска само да сме приятели. Казвайте че нещо последно време хич не ви разбирам
Да, няма да има проблеми, давай смело.
Аз съм момиче,но не смятам,че ще има проблем.Вие сте си почти гаджета,остава формалността да ти предложи.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
може би просто няма куража да го направи той в случай че не му отвърнеш и блъблъ така че действай
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Харабия е , когато не се налага винаги да правиш първата крачка...
и мен ме е страх да каже хайе да бъдем гаджета дори с моми4ето да излизаме от месец нз просто самата идея за по сериозно обвързване не ч ене искам не ми стиска от към тоая гледна точка (но пък ми стиска за много други неща)
![]()
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
11.09.07 .. подяволите виж годината, вече никой на никого не предлага. Нацелувай го.
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
И сега...да се върнем назад във времето, когато любимата фраза на всички завучеше така - "А ти искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Първоначално написано от TheNightRider
а той казвал ли ти е че си много сладка ?
Отиди пред него и му покажи един презерватив \/
ми да казвал ми е че съм сладка ама ми писна се аз треа да организирам нещата да му пиша ко ви става бе момчета със сяка година ставате по срамежливи
Първоначално написано от треамихелп
Не е верно просто сме горди.
Момчето може да е прото малко по срамежливо действаи ти кфо да е е казано че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОЙ трябва да направи 1та крачка...
Не е задължително да го чакаш.може да е срамежлив или да не е сигурен в твоите чувства..даваи ти..недеи да чакаш![]()
![]()
Не е задължително да го чакаш.може да е срамежлив или да не е сигурен в твоите чувства..даваи ти..недеи да чакаш![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Само не ме слагай под обще знаменателПървоначално написано от треамихелп
![]()
Такъв кат мен няма да видиш никаде. Всеки ми казва, че съм много странен и различен и мраза някой да ме слага под общ знаменател !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе действай твой е 100%
е, това поне е по-приемливо. понякога е хубаво нещата да са ясни.Първоначално написано от Shogi
![]()
deistvai
Действай!!! Твой е гарантирам ти !!!