.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    треамихелп
    Guest

Момчешко мнение

Значи запознахме се с едно момче нали пишем си по skype ходим на кафе прави и тн и той се не ми предлага а аз мн му се кефями се кефи. Как смятате момчета ако другия път като се видим просто му кажа че е сладък и го целуна сичко ок ли ше е или иска само да сме приятели. Казвайте че нещо последно време хич не ви разбирам

Guest
    Да, няма да има проблеми, давай смело.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз съм момиче,но не смятам,че ще има проблем.Вие сте си почти гаджета,остава формалността да ти предложи.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

може би просто няма куража да го направи той в случай че не му отвърнеш и блъблъ така че действай
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Харабия е , когато не се налага винаги да правиш първата крачка...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    Burgassssss
    и мен ме е страх да каже хайе да бъдем гаджета дори с моми4ето да излизаме от месец нз просто самата идея за по сериозно обвързване не ч ене искам не ми стиска от към тоая гледна точка (но пък ми стиска за много други неща)
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

11.09.07 .. подяволите виж годината, вече никой на никого не предлага. Нацелувай го.
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    И сега...да се върнем назад във времето, когато любимата фраза на всички завучеше така - "А ти искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Всичко ще е OK. Давай. :P

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    а той казвал ли ти е че си много сладка ?

Отиди пред него и му покажи един презерватив \/

треамихелп
    Guest
    ми да казвал ми е че съм сладка ама ми писна се аз треа да организирам нещата да му пиша ко ви става бе момчета със сяка година ставате по срамежливи

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от треамихелп
    ми да казвал ми е че съм сладка ама ми писна се аз треа да организирам нещата да му пиша ко ви става бе момчета със сяка година ставате по срамежливи

Не е верно просто сме горди.

Момчето може да е прото малко по срамежливо действаи ти кфо да е е казано че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОЙ трябва да направи 1та крачка...

Guest
    Не е задължително да го чакаш.може да е срамежлив или да не е сигурен в твоите чувства..даваи ти..недеи да чакаш

Не е задължително да го чакаш.може да е срамежлив или да не е сигурен в твоите чувства..даваи ти..недеи да чакаш
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от треамихелп
    Само не ме слагай под обще знаменател
    Такъв кат мен няма да видиш никаде. Всеки ми казва, че съм много странен и различен и мраза някой да ме слага под общ знаменател !!!

Иначе действай твой е 100%

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    И сега...да се върнем назад във времето, когато любимата фраза на всички завучеше така - "А ти искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?
    е, това поне е по-приемливо. понякога е хубаво нещата да са ясни.

Град
    sofiq
    deistvai

Действай!!! Твой е гарантирам ти !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си