- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на колко години най-рано...и как стана така
Аз съм на 15.На колко години най-рано може да се забременее и да се роди бебе?Братовчедка ми малко преди десетия й рожден ден беше изнасилена от доведения си брат (на 22,сега е в затвора). Братовчедка ми забременя (а преди това нямаше мензис),но каза на техните известно време след изнасилването (беше го страх детето,нормално е) и никой не мислеше,че може да забременее (затова не я заведоха на лекар,а само при полицейския,който огледа вагината и това беше),нали все още не й беше дошъл мензисът.После тя започна да "надебелява" и преди един месец родителите й (леля и чичо) откриха,че е бременна.Беше късно за аборт,тогава беше в шестия месец,а сега е в седмия месец (на 10 години е!).Та как така ако човек няма мензис може да забременее?! Братовчедка ми е най-близка с мен (ние сме си най-добри приятелки) и ако имате някакъв съвет как мога да й помогна,добре дошъл е...
Виж сега първата овулация нястъпва няколко месеца преди на момичето да му дойде (Овулация е отделяне на яйцеклетка-за които не знаят(без лоши чуства))!А пък на братовчетката ти може да й е дошло и да не знаеш
А що се отнася до помоща само психолог може да го направи!!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
![]()
Ужас! И аз мисля, че психолог ще и помогне.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Излезте от филма ей.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Айде, стига лъгахте, а!
По принцип е възможно да се забременее преди мензиса (най-младата майка в света е била на 5),ако яйчниците са достатъчно развити, естествено, но и дори в 6-тия месец да е се прави аборт по медицински показатели. Никой няма да остави дете да ражда!
Pri всяко момиче е различно.Не всички момичета могат да забременеят най рано на 10 години да речем.Зависи си от развитието.Принципно се казва,че преди мензис не може,но не е баш така.
Съвет??Не мога да ти дам,заведете я на лекар да видите дали изобщо ще го роди това дете и дали ще е както трябва,защото може да се роди с много усложнения..Другото,което мога да кажа е съжалявамама това е МЪЖЕТЕ СА СВИНЕ!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Това, което се е случило на братовчедка ти е ужасно и дано ония мизерник си остане в шибания затвор колкото се може повече...за съвет и аз не мога да ти помогна кой знае колко много, но психолог непременно трябва да се посети, все пак е още дете - едва на 10 год. И наистина адски много й съчувствам![]()
И се надявам темата да е бъзик.Ако не е,наистина много съжалявам!Първоначално написано от sladkish_14
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ako темата не е ебавка тфа наистина е супер гадно и дано тоиа мизерник си остане там дееба педофила гаден!!!![]()
![]()
ти надали ше и помогнеш само психолог може!
Темата е ебавка.А бтв вуйчо ми е лекар и го попитах на колко може да се забременее..той каза,че при настъпватенто на мензиса вече е възможно. А възможноста да се забременее преди да има мензис е около 0.005%.Ако темата е истина тая е адски голям кърък.Но тя не е затова..тоя дето го е написал е идиот.
Задължително да потърси професионална помощ. Става въпрос за психолог, защото може да и остане травма за цял живот. Ще и бъде много трудно да се грижи за бебето, да не говорим, че трябва и да учи. Много е важно в този момент, родителите и да са плътно до нея и да я подкрепят във всяко едно отношение. Тяхната помощ, ще е изключително необходима при отглеждането на бебето.
Aлооо тя е на 10 мислиш ли че може да роди нормално дете? Абе вие сте мн зле честно.Първоначално написано от swords1010
![]()
леле ххахахахаха уффффффффф кво стааааа с тоя форум бе има ли тука жъобще модератори или и те вярват........?От 20 мин само глупости 4ета -стига бе я БАААААААААААААН!
Някои хора правят странни неща, за да привлекат внимание![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ОМГ!!! 5 годишно дете бременно?
майко за кви яй4ници е ставало въпрос????
а по темата....мисля 4е по запознатите си казаха мненията..аз...аз нямам думи!![]()
Кажи си направо, че още нямаш мензис пък си правила секс и се чудиш дали си бременна, вместо да измисляш разни филми за 10 годишни братовчедки и педофили
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
браво ве мозък как се досети..4овека!!!!Първоначално написано от girl_in_black
![]()
:P
Mмм дам!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
на 10 год и бременна !?
не ми се вярва мн мн...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ще ражда на брат си детето?То няа ли да се роди някво изродче като и е брат пак и е толкова малка?
Next Time I`ll be True...
Ti ne razbra li 4e i e doveden brat! Mn sorry 4e ne pisha na kirilica!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Що да е ебавка бе-и такива работи стават. Скоро гледах репортаж по една от руските телевизии(абе то цяло предаване си беше) как някакво момиченце на 11 без цикъл забременяло и родило даже бебето показаха и нищо му нямаше. Колкото за помагане-не смятам,че може много да се помогне-то тва дете надали и осъзнава кво му се случва.Поне като аз съм била на 10 и понятие не съм си имала от раждания и т.н.
basi gadnoto majete sa basi govedata ama ne moa da razbera kak taka e zabremenqla kato nqq cikal![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!