.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Отмъщение

Гостенка съм :)
    Guest
    Да си получиш какво? Ответна реакция?

Отмъщението...да му е гадно, да го боли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    ъъъ... зависи колко добра си в саркастичността. с малко умна тактика можеш да му смачкаш самочувстието...а ако тактиката ти не е умна, да го озлобиш.
    Подкрепям изцяло..Най-добрия начин е като му смъкнеш самочувствието до минимум...За тази цел трябва да си много упорита, да знаеш с кого да говориш, какво точно да казваш така че да не излиза чев плюваш по него.. И не да пускаш слухове..просто да бъдеш саркастична и примерно да поизопачаваш нещата..Ааа...и незнам защо но съм останал с впечатлението, че когато някоя яка групичка момичета (3-4-5) тръгнат в куп да се заяждат и да се базикат на едно момче на него му става адски сконфузно, чуди се как да отговори така че да не се излага, щото псувните там не са много от полза и т.н. т.че ако го фанеш с неколко приятелки на къс пас го сцепете от базик и ако е на публично място още по-добре...Поече нема да смее да ви погледне
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Guest
    В случая действам напълно нерационално, да не говорим, че по принцип изобщо не би ми хрумнало да търся съвет от хора, които не познавам...За да може да се даде адекватен съвет, трябва да разкажа всичко в детайли, а то е толкова много и толкова дълго, че накрая аз лично ще заспя, а може и да предизвикам нечие самоубийство, което не е изключено, тъй като тук виждам доста теми на такава тематика
    Прекалено много време отделих на тази връзка (за мен е връзка, не в онзи интимен смисъл, просто наистина сме много близки), половин година чаках да скъса с приятелката си, без да мога да кажа нещо. И през тази половин година все бяхме на ръба, колкото и да говореше той, че я обожава (пак пред другите, пред мен изобщо не я споменаваше). Простотията е в това, че през това време се запознах с много хора, но никой от тях не можа да ме заинтригува така, както той, въпреки купищата недостатъци, които има (и аз не съм цвете за мирисане...)
    Истината е, че и двамата сме ужасно горди и огромни инати. Няма нищо по-лесно от това да го целуна първа, но няма да го понеса, ако всичко за него е за едното чукане, както той твърди пред другите. За всеки друг бих произнесла няколко цветисти израза и бих забравила, но в тоя случай би станало много лошо и го знам.
    Ако има вариант да мразиш и да обичаш едновременно, аз съм живо доказателство.

според мен, за да мразиш някого истински, трябва първо да си го обичал. така че.... нормалнооооооо
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Guest
    Мхм. Но да мразиш, докато обичаш, винаги ми се е струвало много инфантилно...ето, че може.
    Той е бил нараняван, и то жестоко, от последната си приятелка. Това обаче не може да му е извинение да се държи така с мен...Изкушавам се да се позабавлявам с него и после, така, между другото, да отбележа, че не е било нищо сериозно. Доста гнусно, но дори и така няма да усети онова, което ми е било на мен.
    Един въпрос към мъжете - или към онези, които намират нещо общо като характер с този човек - мъж, който иска само секс от една жена, ще отделя ли огромната част от деня си за нея, ще я ревнува ли, когато други я искат, докато иначе се държи като абсолютен кретен?

Guest
    последнаата която се опита да ми направи мръсно сега се чуди как да скъса с гаджето си... дано не е някое непукистче ( като мен ) тоя, не можеш му направиш гадно ( освен ако не кажеш на вссеослушание че му е малък - повярваи ми никой не е безразличен )

Тееееди
    Guest
    Изсери се на въпросния човек в леглото !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тееееди
    Изсери се на въпросния човек в леглото !

\/

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    аз да кажа само, че не е съвпадение
    жените скорпион са опасниииии
    аз не съм скорпион обаче

аз съм скорпион не мога да кажа,че на всичко отмъщавам трябва някой да ме е наранил по най-гадния начин,че да го направя и в случая си отмъщавам с безразличие.

Иначе нз обади му се кажи,че си самотна ако може да намине увас за да те "разсее".обаждаш се и на приятелката му да дойде,че е зле да го прибере и го хващате биете му шута и двечките и айдеййй
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    Изключително забавно, милички...
    Не схващате ли, че в спама има смисъл само ако по някакъв начин бие зададената тема по интелигентност?
    Divoto_kote, нещо не си дочела темата докрай, човекът си няма приятелка

ПО принцип аз рядко отмъщавам НО реша ли да отмъстя повярвай спирка нямам. Начини много за съжаление нямаш подходящите умения за това...ак осъм аз и в полицията ще го вкарам...бих ти препорчал да не го игнорираш да си играеш с него в един момент го привличай в следващия го режи след това го скарай с приятелите му по брутален начин (ако имаше малко повече познания в областта на компютрите щях да ти кажа как полицаите да почукат на вратата му а той да излезе с учудена муцуна и да го арестуват...) ако опита да се забие с някоя иди при тях и най нахално вдигни един скандал така че да го изкараш курвар абе начини много има да причиниш зло и ивреда на човек МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА МУ НАПРАВИШ ДОБРО...или пък му сложи трева в джоба и кажи на ченгетата че той е дилър или пък на майка му и баща му че се друса и т.н. абе начини бол.

П.п: ОТМЪЩЕНИЕТО НЕ Е РЕШЕНИЕ !

Guest
    Че той човекът си пуши трева, какво има да му я слагам в джоба...
    Мерси за предложенията, но не го мразя дотолкова, че да съм готова да му прецакам целия живот
    Искам просто да го заболи. Пробвала съм някои неща - пред другите се прави на неуязвим, пред мен показва, че е разстроен, но каквото и да направя - ми го връща двойно...Въобще не искам да падам до толкова ниско, че да правя простащини заради него - не са ми в кръвта. Просто постоянно си играем - той с мен, аз с него - и това ме побърква...отмъщението не е решение, но ако успея да го засегна наистина дълбоко, може би ще получа усещане за справедливост и по-лесно ще мога да се отдръпна...
    Става въпрос за такива отношения, в които един ден без да сме се чули е агония и за двамата

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Кастрирай го.

е ти вече си лоша

Разбирам те мн добре.И аз преди време ужасно исках да си отмъстя на бившия ми приятел.Мн гадно се държеше с мен през цялата ни връзка,мн гадно ме прееба...Обичах го после го намразих...и сега го мразя.Стигнах до извода,че няма как да му отмъстя и се отказах.Но скоро ми се отдаде тоя шанс.Смачках го и го захвърлих...Мисля,че единственото отмъщение е да го накараш да се влюби в теб и да се държиш с него,както тои се е държал с теб...
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Цитирай Първоначално написано от Гостенка съм :)
    За липсата на творчество си прав, пък и за скуката, явно, поне що се отнася до мен самата...мисля разни варианти и ми се струват все по-неприложими...До такава степен ме ядосва всичко това, че не мога да си събера мислите.
    Когато сме заедно с други хора, казвала съм някои неща, които знам, че ще го уязвят (на малко по-високо ниво, отколкото разни предложения тук) - изобщо не реагира. Смеят му се, той просто се отнася със снизхождение към мен и се усмихва на всички. Знаят ни като първи приятели, а всъщност постоянно сме като котка и мишка - и то защото има толкова натрупано сексуално напрежение между нас, че е по-лошо от омраза. Наясно сме какво изпитваме един към друг, но той вечно е пасивен, изчаква аз да направя нещо (и дори го е казвал), а като сме с други хора (най-вече мъже) пуска едни недвусмислени намеци по повод това как всъщност единственото, което ни свързва, е сексът. Говорим с часове по разни проклети чатове и ни е трудно да спрем дори когато сме говорили цял ден, но дори тогава си показва рогата. А говорим за лични неща, показва привързаност, но като сме навън..."Познаваме ли се?" Така е от няколко месеца и просто...за мен това е по-лошо от това да ти кажат директно "Не ме кефиш, махай се..."
    Знам, че се разпрострях, но е по-добре да е по-ясно. Човекът е на 21, аз съм на 19...
    От това,което каза съдя,че не е от хората,на които им пука кой какво говори за тях и затова не виждам как ще успееш да го уязвиш,при положение,че той гледа с ирония на твойте опити да му правиш гадно.Да не говорим,че когато един човек няма чувства към теб,няма как да го засегнеш,защото просто на него не му пука.И как очакваш оригинални и сериозни отговори на една пръщяща от неоригиналност тема?
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Гостенка съм
    Guest
    Защо се заяждаш?
    Питам, получавам някакви отговори и толкова. Като темата ти се струва недомислена - съвсем свободна си да не пишеш, какъв е проблемът?
    Не е проява на особено добър вкус да окачествяваш така теми, които засягат нечий личен проблем.

Guest
    Айде стига толкова с тая тема
    Сериалът приключи, намерих разрешение за себе си, още веднъж благодаря на тези, които отделиха от времето си, за да пишат тук - не е било напразно. Не вярвам пак да прибегна до този начин на решаване на проблемите си, но е по-добре от това да натоварвам хората около себе си - тук поне прочитът е въпрос на личен избор

Отмъщението е цяло изкуство,никога не трябва да оставаш длъжен на някого,ако той се е подиграл трябва да му се върне,вероятно и на мен някой ден тия хора ще се опитат да върнат,но едно е да опиташ,а друго да успееш.Бившата ми пострада много никои не иска да има нещо общо с нея,приятелите я зарязаха,а родителите останаха много разочаровани от нея,но и се върна много доволно,мой приятел също си получи заслуженото след като ми заби нож в гърба,аз го отстрелях с Черешово топче

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Айде стига толкова с тая тема
    Сериалът приключи, намерих разрешение за себе си, още веднъж благодаря на тези, които отделиха от времето си, за да пишат тук - не е било напразно. Не вярвам пак да прибегна до този начин на решаване на проблемите си, но е по-добре от това да натоварвам хората около себе си - тук поне прочитът е въпрос на личен избор
    Демек стига сте писали в темата!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Кастрирай го.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мисля,че като показваш безразличие към него ще го нараниш достатъчно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си