.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Hybrid View

e da,ama az zimata ne se razgolvam! kolkoto i da e sexy!
    az si pazq krast4eto!
    hodq s gol krast samo lqtoto i kogato e topli4ko!

i az mislq kato miloto_girl-4e!

Гърлче, останала съм с впечатление, че си по-запозната.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Гърлче, останала съм с впечатление, че си по-запозната.
    И аз така Явно не е имала проблеми, на мен преди близо 2 години като ме хвана гинекологът и 20 минути ми обясняваше Аз си ги махам, но определено е по-добре за организма с косми. Това е първата естествена преграда за бактериите и не случайно ги има. Но естетически погледнато не ми харесва... Особено на плажа като видиш момиче с доста издут бански и стърчаи отстрани косми е неприятно А и на мен би ми било много гадно, когато съм с менструация, така ми е по-добре

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз не виждам нищо нездравословно ..
    Айде, моля ти се, предпазват от изстиване .. ние да не сме животни да се топлим с космите си
    Няма проблеми, даже е по-хигиенично
    Не си права, но няма да споря с теб. И, да ние сме животни. Косми имаме навсякъде, освен по устните, дланите и ходилата. някои са като мъх, но са си косми. И те си имат функция. За това са там!

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Eстетически погледнато не ми харесва... Особено на плажа като видиш момиче с доста издут бански и стърчаи отстрани косми е неприятно А и на мен би ми било много гадно, когато съм с менструация, така ми е по-добре
    Така е. Да не мислиш, че на мен ми харесва? А и сърби, мамка му...особено първите 2-3 седмици, докато израснат...Но за секса това е най-малкото. Трябва да си идиот, за да откажеш секс заради такава глупост.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Със сигурност не е полезно,но пък от друга страна не можеш да ходиш космата.
    Ами да,всъщност на доста мъже им е неприятно да виждат окосмени жени.

Пълни глупости
    Как до преди 15 години НИКОЙ не се обезкосмяваше и хората пак са живеели
    охххххх много ви се дразня

Те сегашните момичета се гнусят и плашат от мъже с косми по ръцете и краката, да не говорим за между краката...мислят за всякакви глупости, а не гледат важните неща в хората.

Guest
    Мъжът ми има снимка на Джиджи окосмена /така се казва Тя / и не е казал да му е гнусна или неприятна...мастурбира си преспокойно на нея.
    дай я тук плиииийзззз [-o< [-o< [-o< [-o<

Сгрешил си морала Аз имам такъв.

Az s1m si za obezkosmqvaneto taka se 4uvstvam po dobre!!!Moe mnenie si e vseki s1s svoite shva6taniq za ne6tata!!!
    Nikoga ne e k1sno da napravi6 na mr1snika mr1sno,kolkoto po-k1sno tolkova po-mr1sno!!

и аз съм за обезкосмяването само не мога да разбера защо по-голямата част от форумците продължават да твърдят че без косми е по-хигиеничнпо

по хигиенично е, а и космите могат да задържат бактерии и такива неща което 100% не е здравословно

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    по хигиенично е, а и космите могат да задържат бактерии и такива неща което 100% не е здравословно
    Уффф, точно това им е и целта, задържат бактериите, за да не влезнат във влагалището.

Град
    in the this universe
    Ти не беше ли на 13? Всъщност имаш ли косми там? Или от 10 годишна ги бръснеш, защото са се появили 3 косъма?
    da be ako si na 13 ,trqbva da si za da gi brusne6 OMG,dobre de az moje i da sum na 12 i sam okosmena ,ama da si gi maham sega??!!

По-добре е да има косми - по-хигиенично е. Пък и съм чела книги,в които пише,че е добре само да се подрязват,но не и да се махат,защото предпазват от инфекций и наранявания.

И наистина - като се обуват бански може само са се махнат отстрани и да се подрежат,но не да се махнат напълно.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    100% не е здравословно обезкосмяването, но пък да ходиш космата... Не знам, аз се обезкосмявам от хигиенична гледна точка, не заради някое момче. На мен самата не ми е комфортно с косми. Хайде зимно време се е случвало да ходя с прически, но лятно... Как да отида на басейн или на море с космите ? Абе всеки си отговаря за него си
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Велико Търново
    `Death`Whore`` съвсем нормално е на 13 години едно момиче да е окосмено!И аз съм на 13 и имам косми и то не 2-3!

Какво изтиване... Няма да ходиш гола все пак По добре да се обезкосмяваш отколкото да ходиш като чубака...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз не виждам нищо нездравословно ..
    Айде, моля ти се, предпазват от изстиване .. ние да не сме животни да се топлим с космите си
    Няма проблеми, даже е по-хигиенично
    +1
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    По тая логика с изтиването що си махате космите по краката ? Ми ходете си с тях и през лятото, за да ви топлят...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    horata sa suzdadeni s okosmenie po cqloto tqlo za da ni predpazva.li4no na intimnite 4asti e za predpazvane kakto kaza i ot istivane i ot bakterii.i vse pak zavisi kak se vuzpriemame.primerno v aziatskite kyltyri jenite ne se obezkosmqvat po intimnite 4asti i zatova sa edni ot nai plodorodnite vupros na vkus i gledna to4ka

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Със сигурност не е полезно,но пък от друга страна не можеш да ходиш космата.
    Ами да,всъщност на доста мъже им е неприятно да виждат окосмени жени.

Пълни глупости
    Как до преди 15 години НИКОЙ не се обезкосмяваше и хората пак са живеели
    охххххх много ви се дразня
    za6to da ne sa se obeskosmqvali maika mi e na 40 i po neino vreme su6to e imalo big4eta tva 4e nikoi ne e paradiral togava za analen seks i obezkosmqvane ne zna4i 4e ne se e praktikyvalo.ne6ty mai si mislite 4e 21 vek e nova era prosto sega stana vreme na reklama i mediqta suob6tava mn ne6ta za koito predi samo se e govorelo

Не е особено полезно, но аз лично се чувствам по-привлекателна обезкосмена, а и мъжо така ме харесва. Не бих се възприела с натуралната си дължина...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

7-8-годишните момиченца да не би да имат косми? Топлели... хах, нали... не си ли с меки памучни боксерки, боди и скрит кръст през зимата 20 косъма няма да ти помогнат, повярвайте... но това, че предпазват, от микроби е вярно... косъмчетата в ушите, веждите и миглте имат същото предназначение... първите пречисват въздуха и задържат финните прахови частици, другите предпазват очите... и с космите по вагината е така. Но за мен никога не е било красиво и естетично. Аз лично се чувствам неудобно и некомфортно, ако съм обрасла отдолу. Друго си да съм гладка и чистичка, доста по-приятно се чувствам. Хигиената ми е на ниво, тялото си го къпя всеки ден и досега не съм имала никакви инфекции и проблеми там долу...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си