.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    По тая логика с изтиването що си махате космите по краката ? Ми ходете си с тях и през лятото, за да ви топлят...
    Краката "настиват" през ходилата, а аз не съм виждала човек, който има косми там или с други думи постът ти е мноооого тъп!

По темата: И аз съм чувала, че е по - здравословно да си имаш косми отдолу и точно по същата причина майка ми отказва да се обезкосмява отдолу, даже и на гинеколог си отива като пич - с косми. И да, жената е на 40 и редовно прави секс, въпреки че има косми! Но айде да кажа и за мен си. Преди години бях обрасла, а спешно трябваше да замина за морето. Нямаше време за кола маска и ръгнах един бръснач. Няколко седмици след като се върнах още жулех с бръснача, въпреки че няма кой да ми гледа "прическата". Резултата: след като ги "занемарих" достигнаха невероятни дължини! Та... мисълта ми беше ако все пак изберете обезкосмяването да не пробвате с бръснача. Преди няколко седмици пък бях на море и трябаше да си пооправя избуялата прическа. Минах едно депилатоарче, направих си бразилска лентичка като пич и се чувствах отлично. Обаче заради мъжката част тези дни ще трябва да се ходи при леля Козметик, че нещо окосмяването не е от най - предпочитаната им екстра.

Град
    stara zagora
    По-добре е да има косми - по-хигиенично е. Пък и съм чела книги,в които пише,че е добре само да се подрязват,но не и да се махат,защото предпазват от инфекций и наранявания.
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Аз си купих от един BG сайт машинка за лазерна епилация в домашни условия. Вече я ползвам няколко месеца и има видим ефект. Просто трябва да се спазват указанията, като това да се прави кола маска 2 дни предварително, да се прави тест на кожата, за да не боли. Мене лично въобще не ме е боляло след като спазвам указанията. А и машинките хич не са скъпи. Всички знаеме какви цени предлагат студията, а аз за доооста по малко се епилирам, та и цялото семейство Smile
    сайта мисля че беше www homeepilation com

Наистина си е доста по - здравословно с косми... На мен лично и ми харесва повече, ся нее да излизат от белиото, но да си има тръигълник добре оформен и да не се подават острани на белиото... Тва за мен е по - красиво от съвсем гола, като бебешка стои

предпочитам дамите да са обезкосмени... пък и е по хигиенично.. да не говориме при секс...да дере...

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Какво изтиване... Няма да ходиш гола все пак По добре да се обезкосмяваш отколкото да ходиш като чубака...
    Коментара ти просто е уникален.Разбих се от смях,като прочетох чубака +111111111

или като капитан Петко войвода

Не,щом го има тва окосмяване значи служи за нещо.Но макар и да знам че не е полезно се обезкосмявам ..

Град
    Варна
    Обезкосмяването не е полезно , когато е тип "гол охлюв" , но когато се обезкосмяваш и си оставаш прическа - няма никакъв проблем относно бактерии , инфекции , както и всякакви заболявания на влагалището. Аз харесва прически от тип "бразилска лента". Естествено НИКОЙ от нас НЕ иска да изглежда така : http://www.funpic.hu/files/pics/00012/00012462.jpg
    Envoi moi ! ;]

Не мисля, че здравословното им влияние е кой знае колко голямо... Но определено мисля, че е по хигиенично.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Аз не виждам нищо нездравословно ..
    Айде, моля ти се, предпазват от изстиване .. ние да не сме животни да се топлим с космите си
    Няма проблеми, даже е по-хигиенично
    +1

Всъщност космите са предназначени точно за това- да топлят тялото.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

били са... преди човешката еволюция да измисли дрехите..

Да, но идеята им е такава... и няма нищо странно в това, това имах в предвид.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Да, но идеята им е такава... и няма нищо странно в това, това имах в предвид.
    Но понеже хората обичат да се държат просташки гледат как да премахнат естествените неща под натиска. Аз чух, че дори е по-хигиенично с космите, но не помня вече на какво се дължеше това твърдение. Според мен има полза от многото естествени неща, които имаме, но не се познаваме самите себе си достатъчно, за да я разберем. Мозъкът и след 1000 години пак няма да го опознаем на 100%!

Супер фен Аватара на pinki
    Много ясно, че всички сме ЗА обезкосмяването. Ясно е и, че е по-хигиенично, но щом да ги има космите където и да било по тялото ни не е случайно, и те имат някаква защитна роля. Отделен е въпроса, че в съзнанието на човек живеещ в 21век, да си с косми е неетично.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може и да е по-красиво, но в никакъв случай не е полезно и здравословно. Влагалището изстива, разрушава се естествената среда, механически се спира навлизането на бактерии....
    ми ако имаш някаква лична хигиена няма да ти се разрушава естествената среда бе миличка, бъдете сигурни, че е много по- хигиенично да се обезкосмявате!! пък и като станете на 16/17 и почнете да ми хойкате по момченца с персийския си килим ли ще ви е по- комфортно, щото бъдете сигурни момчето ще се погнуси ии.. мани мани..
    няма нищо нездравословно в това да се обезкосмяваш, пълни глупости..
    :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първо на 24 съм. Второ вече написах и аз, и други дами в тази тема защо е по-здравословно. Трето, появявала съм се сякак на гаджето си. Проблем да правим секс няма!

Четвърто: темата е леко старичка, но виждам, че се развива и ще я оставя...

разрушава се естествената среда, механически се спира навлизането на бактерии....
    Кремче, аз бях чувала, че точно космите задържат бактерии и мръсотия отдолу.. ддзн де.. Ама на мене някак си ми е по естетично когато няма нищо и е гладичко..ама всеки има различни разбирания, някой обичат 'космати'..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Да хигиенично е,ако не ги махаш урината ти се събира там и по тях и става "БЛЯК" : .И също така мирише на спарено.Ако след премахването ти излизат пъпки с връх ги мажи с антибактериален крем или спирт!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    хигиенично е и всяко момиче трябва да поддържа нужната хигиена,за да се чувсвта добре.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Космите задържат бактерии, да. Като ги няма кой ги задържа? Никой и попадат във влагалището. Сигурно всяка от вас има или е имала бяло течение. Е, аз такова нямах преди да се обезкосмявам напълно, а не само да съм с "прическа".

По уретата няма косми!!!

Много ясно, че трябва да се миеш. За това хората са измислили и банята и течащата от душове и чешми вода.
    Може и да не е толкова красиво, но космите навсякъде имат своята функция-защитна, затопляща и прочие.

Град
    Горна Оряховица
    Много ясно, че трябва да се миеш. За това хората са измислили и банята и течащата от душове и чешми вода.
    Извън темата: тъкмо сега чета "Железният светилник" и там се обясняваше за хигиената... Пишеше, че трябва всяка неделя да си миеш главата и краката и да си сменяш бельото, един или два пъти годишно да ходиш на баня, а жените понякога ходели и по-често, ама скришом, защото е срамно Пък вие сте се заразправяли за хигиена я да си се къпем като позамиришем, хората как добре са си живяли

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Извън темата: тъкмо сега чета "Железният светилник" и там се обясняваше за хигиената... Пишеше, че трябва всяка неделя да си миеш главата и краката и да си сменяш бельото, един или два пъти годишно да ходиш на баня, а жените понякога ходели и по-често, ама скришом, защото е срамно Пък вие сте се заразправяли за хигиена я да си се къпем като позамиришем, хората как добре са си живяли
    ee ne tva me razbi sramno? em kvo li se o4udvam.. poznavam hora, koito nadu6vam 4e spazvat tradiciqta

Cruel Intentions

Според мене това са пълни спупости, че космите пазили от истиване, и че топлили, и според мен обезкосмяването е здравословно, защото без косми е по-хигиенично, по-чисто , по-красиво.Аз например съм ималапримерно периоди кадето си оставям космите лако повечно да пораснат и това просто е ужасно имам чувството, че съм крастава отдолу заради тея косми, то от тях започва да ме сърди, ужас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си