.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Diane 35

Diane 35

Здравейте. Искам да попитам някой пил ли е тези хапчета и какви са наблюденията Ви върху тях и действието им. Изписаха ми ги за лекуване на кистозно образувание на единия яйчник и регулиране на цикъла, но като гледам има доста негативни коментари и впечатления, относно страничните ефекти. Вие какво ще кажете ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пия ги непрекъснато повече от година, а и преди това съм ги пила. сега, кистите ми не минаха, но пък не се уголемяват, а даже и намаляват. зависи каква е кистата. Моята е параовариални и с хапчета само се подтиска, но не се лекува.
    Странични ефекти-не съм забелязала. Не се дебелее, не се окосмявам, менструацията е ритмична и болезнена само първия ден. 4 дни ми е максимум. пъпки също нямам..........по принцип си е индивидуално. Аз лично оплаквания НЯМАМ!

Калпазанке, 10х

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При изписването на лекарства лекарите винаги преценяват дали рискът от нежелани лекарствени реакции от лекарството е по-голям от ползата за пациентката. Така че не се тревожи. Предполагам може да понапълнееш, но за сметка на това няма да ти нарастват кистите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

благодаря Ви, все пак мисля да потърся и второ мнение от др гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си