.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Не мога да го разбера

Znachi poznavam edno momche koeto mn haresvam,toi sashto mi e pokazval che ne sam mu bezrazlichna.Imam mu skype no vinagi az zapochvam da mu pisha parva. Vsichki kazvat che e mn sramejliv i zahlupen,a kogato me vidi s drugi momcheta ili samo mi se hili otstrani ili puska po nqkoi komentar kato minava krai men. kak da go razbiram i kakvo da pravq? pls pomognete

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    мисля 4е си му берзразли4на може6 да разбере6 като не му пи6е6 да види6 дали 6те те потърси той
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Тва ти е втората еднаква тема...3та няма ли да пуснеш ?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

ае колко едни и съши теми мислиш да пускаш а една е достатъчна не е нужно само да са натрапваш по тоя начин аааа
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    NqKyDe TaM
    A momchenceto na kolko e godinki
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Мисля,че той е още дете и незнае какво иска.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Tajno f
    Guest
    izvinqvam se che sam q pusnala 2 pati taq tema ne sam go napraila noricno nz sto taka e stanalo sig sam natisnala 2 pati 'izprati' . Ami toi e na 17

Sladkoto Mi6e
    Guest
    Spored men si mu pone simpati4na.Za jalost ponqkoga mom4etata sa dosta sramejlivi i pokazvat 4uvstvata si po razli4en na4in. toq slu4ai az mislq 4e toi e izrevnuval kato te e vidql s drugi mom4eta.Az imah podobna slu4ka predi nqkolko meseca i se okaza 4e toi e revnuval i za tova se e pravil na nedostupen i interesen Taka 4e,mila,ne se trevoji vajno e 4e ti e obarnal vnimanie, a nali znae6-vsi4ko s vremeto si

Мега фен Аватара на koalka
    Явно наистина е срамежлив, възможно е.Ако не ти харесва-не е нужно да правиш нищо и можеш да оставиш нещата така.Иначе, ако те кефи, направи първата крачка ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си