.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    n0-l0ve
    Guest

много объркана

off znachi mnogo sam obarkana v momenta i neznam kakvo da pravq zna4ii onq den bqhme navan s gadjeto mi vsi4ko varveshe dobre dokato nqkolko drebni neshta mnogo me qdosaha i az sam si edna takava palq se mnogo lesno i se skarahme ili pone az sa razsardih toi nishto ne kaza samo 4e ot togava toi ne mi se e obajdal i sq mi e adski obarkano kvo stava znam 4e ponqkoga prekalqvam ama tova e kogato naistina darja na nqkoi i nai gadnoto e 4e sam prekaleno gorda za da go potarsq parva az , a znam 4e toi mi se sardi sigyrno no kakvo da pravq

Obadi mu se parva ti,ne badi tolkova gorda i samonadeqna a ako go zagubi6?!deistvai!

Guest
    off da amaa neznam kak da ti go obqsnq malko e slojno

ми....ъъъъъ...обади му се ...

Град
    СофиЯ
    Трябва да поговорите на 4 очи!

Guest
    obadi mu se samo kolkoto da si oredite sreshta i kato se vidite razqsnete si problemite.

mi obadi mu se pomoli go da ti prosti poiskai da se vidite i togava si pogovorete seriozno za tezi tvoi izbuhvaniq i kaprizi i da se nadqvame 4e vsi4ko 6te se opravi

Това твойто не е само гордост, а и инат.Нищо няма да ти стане ако ти го потърсиш!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ако в "СЕКС" не са ви решили никаквия проблем, какво очаквате тук от нас - да го скопим на хирургичната маса ли?!

ама че глупости......

off zna4i.......koga deca ..6te se nau4ite da si slagate temite na mqstoto im.....tova sega kakvo ob6to ima6e sus zdraveto!!!????
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си