.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: спешно!

...........
    Guest

спешно!

Моля ви някой да ме просветли, дали косата ми ще хване къна, след като съм на кичури - руси, които са израстнали една педя до върховете на косата. Косата ми е кестенява, по-светла. Искам да се направя черна с къна (арома) вече я купих, препоръчаха ми я. Та въпросът ми е главно кичурите дали ще хванат, защото знам че боя върху къна не хваща, но обратно...? И ако някой има опит в къносването да каже нещо за къната на арома . Благодаря!
    А къната хваща ли като си в цикъл за боята знам ,че не.

da vinagi hva6ta kynata nezavisimo cveta na kosata samo 4e stoi malko po dylgo s 15 min napr.spoko nqma da ti izgori

Guest
    Аз позлвам Арома, но червената и съм много доволна- подрханва мн добре косата! За кучирите не мога да ти кажа, предполагам че ще хване, но мисля, че като вземе да пада къната и мястото на кичурите няма да изглежда мн добре, но нека по-запознати ти кажат!

..............
    Guest
    Пак съм аз. Забравих да питам за веждите , ще хванат ли с къната, или да ги направя с боя, ще пробвам с къна, ама да не станат петна около тях защото знам,че се чисти трудно.

...........
    Guest
    Забравих да питам още нещо пише да се стои 2 часа, ще се увреди ли косата ако спя с къната и се измия на следващия ден, чувала съм, че колкото повече стои , токлова по-добре, ама се отнася за оригинална къна май, пък такава немога да намеря.

Guest
    afrodita mai e po-dobra kyna, taka sym 4uvala. ina4e ne trqbva da si v cikyl mai

Аз се къносвам с черната къна на АРОМА вече 1 година и съм много доволна.Значи мисля че щте ти хване,но след няколко измивания там където са кичурите ще стане червеникаво,но все пак няма начин-русото трудно се покрива.А относно веждите-не прави тази грешка да се намажеш с боя или къна по тях-по добре използвай молив за о4и.

sestra mi polzva indiiska i stoi baq d1lgi4ko i ni6to ne i stava taka, 4e spoko kazah ti, 4e ne izgarq ot kana, no opredeleno kos1ma stava po grub

...........
    Guest
    ох моля ви кажете нещо, страх ме е да не сгреша с това черно, ама много искам

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ще направиш огромна грешка... върху русо боята пада за отрицателно време, за къна да не говорим.И представи си какви "готини" кичури ще имаш... русо и отгоре паднала черна къна ....

Guest
    za men ne e problem da q boqdisvam 4esto kogato pada na ki4urite, nali ne se habi ot kynata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za men ne e problem da q boqdisvam 4esto kogato pada na ki4urite, nali ne se habi ot kynata
    И кво? Hа две измивания ще се клепеш с къна?!?!?!

Guest
    ami moje, samo na vyrhovete , kydeto e ostanalo ruso

Град
    София
    В твоя си работа в крайна сметка.Виждам, че си си наумила да се къносваш и не мога да те разубедя, но все пак ... ще съжаляваш

Хммм.. не използвам кана попринцип.. но предполагам,че след няколко измивания ще си личат кичурите.. и даже с повтаряне на каносването няма да се заличат след няколко измивания.. трябва да израсте косата.. тва е спасението! Ама тва да не те обезпокоява няма да личи кой знае колко много.. \/
    Love Ickooo

...........
    Guest
    И все пак се направих, стана добре. Който иска да си потъмни леко веждите с къна става, държах я 1 минута и стана напълно естествено \/ благодаря на всички

bravo sega trqbva da kaje6 kakvo e stanalo sled kato ti e padnala kunata ot ki4urite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си