off da taka e znam 4e gordosta i lubovta ne sa mnogo savmestimi. samo 4e kakvo da napravq kato me vbesti tolkova mnogo i prosto nemojah da se sdarja.Zna4i oshte ot kakto izleznahme pochna da me qdosva. toi se darji milo no me drazni s nqkoi neshta i gadnoto e 4e ne go saznava , a kogato mu go kaja si misli 4e go kritikuvam. Zna4i neshtoto koeto nai mnogo me vbesi e , 4e kogato si sedqhme na edno kafe i izvednaj toi neshto si otvori telefona shtoto edin negov priqtel mu zvanna i posle vidqh 4e na tela mu imashe snimka na nqkakvo momi4e. NE Moq. i az mnogo se vbesih i go popitah koe e tova momi4e i toi nai spokoino me pogledna i mi kaza mi tova e edno momi4e ot nqkakav grad kadeto toi e uchil predi. i az mn se qdosah zashtoto go kaza taka spokoino vsqkash tova e nishto. no az ne mu se razvikah ili neshto takova. darjah se hladnokravno zashtoto neiskah da pravq skandal za edna snimka no vse pak mi stana nepriqtno. po4uvstvah se gadno i togava zapo4nah da pravq gluposti cqla ve4er i da se darja glupovo. zashtoto se po4uvstvah nesigyrna v 4uvstvata mu kam men. no toi nakraq mai mn se qdosa i sq ne mi se e obajdal ot onaq ve4er i nz kakvo da si mislq i kakvo da pravq. off