.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

За или против студеното къдрене?

momi4eta pomagaite!trudno mi e da vzema re6enie!!iskam da si nakadrq kosata sas studeno kadrene,no nz!maika mi kaza 4e moje da sajalqvam posle!kazvaite,davaite saveti molq vi.... nz kakvo da pravq

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

не си я кадри после ще искаш пак да ти е права! може да не ти отива!

s kakvo li ne sam q 4upila kadrila presi ma66i biri pqni lakove ni6to za 1,2 4asa i posle vsik4o pada a pak i da nz kak 6te izlgejdam

аз като малка имах права коса исках да ми е къдрава
    сега ми е къдрава и 4уплива...и си умирам да ми е права! или поне само 4уплива!

ti razbira6 li ujasna e be macka???prava nikakva iskam malko raznoobrazie nz!iskam ama da ne sajalqvam posle kakvo da pravq?

По принцип косата ми е много рядка,мазна и много безформена,но реших да я накъдря ,за да има пове4е обем ,а и ми харесваше кадревото.В началото стои много добре,но после виждаш как косата ти е много суха и изтощена в крайщата,при някои дори почва да пада!По-добре ползвай пяна и други фиксиращи продукти,но не си мъчи толкова косата.Аз сега се мия с шампоани за косопад и пия таблетки пак за косопад,а ако решиш да я къдриш използвай много подхранващи маски!

защо не отидеш при фризьорката и не й кажеш..."направи ме свежа нова разли4на"
    мен винаги след фризьор не могат да ме познаят

misleh si i drugo o6te sam na 15 posle mai naistina 6te sajalqvam!ok 6te mi kajete li ne6to koet naistina 6te mi q nakadri i 6te mi pridade obem???

ами навивай си с ролки,има такива преси ако искаш си вземи (зависи какво искаш да е къдренето)
    като се изкъпеш я размяткай насам натам косата и такива работи....прави и разли4ни при4ести...можеш напримерно да си я пуснеш дълга да си направиш симетри4ен бритон
    и да си я на къдриш после на ролки ще станешш муцка!

6e probvam dali ako si vzem a6ampoan za kadrici ne6to 6te stane???

за обем...де да знам ползвай балсам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си