.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    тинНнА
    Guest

Влияе ли тютюнопушенето..

Эдр!
    Може би въпросът ми е глупав,но все пак не энам и ми се иска да попитам.Влияе ли тютюнопушенето върху появата на пъпките (акне)?
    Благодаря ви

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mislq 4e NE
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    greshish moni
    kum avtorkata da vlqe zashtoto pushakyt zapushva tvoite pori na liceto i sledovatelno ot tam se poqvqvat cherni to4ki pupki ili o6te po zle akne no s dobra higiena i s dobro po4istvane vsqka vecher s podhodqsh losion nemislq 4e shte ima6 problemi s tova ako izobshto ima6 az syshto pu6a i podyrjam dobra higiena no mamka my chernite to4ki ot nosa mi ne se mahat .....
    No matter where you go, there they are...

Разбира се...Но при различни хора!!!!Изобщо то влияе на усмивката,на нормалния растеж на човека(ако почнеш ои 12,3,4) и на много други неща

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    greshish moni
    kum avtorkata da vlqe zashtoto pushakyt zapushva tvoite pori na liceto i sledovatelno ot tam se poqvqvat cherni to4ki pupki ili o6te po zle akne no s dobra higiena i s dobro po4istvane vsqka vecher s podhodqsh losion nemislq 4e shte ima6 problemi s tova ako izobshto ima6 az syshto pu6a i podyrjam dobra higiena no mamka my chernite to4ki ot nosa mi ne se mahat .....
    Ами и аз имам и си зех на скоро от Avon крем и като никога да подейства!Сега щи обесня какво е безцветна тубичка и на нея някакво разтение в сиво пише на нея liiv botanicals (за почистване и подмладяване на кожата)беше 5,90 в новия каталог пак го има,потърси го,аз сутрин и вечер си мия лицето с вода,после със сапун и това(пише как се използва)След това остава кожата да подиша 2-3мин и слагам одеколон на цялото лице(може спирт или ракия)ако крема е подействал почва да щипе,цялото лице(което е хубаво)Оставаш 5мин така и се мажеш с крем здраве,ако имаш пъпки по тях иначе не(или както искаш).....Така на мен ми действа вчера черните точки бяха потъмняли,ама направо излезнали,вечеера направих така и гледам че се махат!УСПЕХ,НАДЯВАМ СЕ и на теб да подеиства

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си